Zo maken we notenpasta anno 2024

image
5 augustus 2024

Wist je dat we onze lekkere pindakaas en notenpasta’s zelf maken, hier in het Zuid-Hollandse dorpje Leimuiden? Dat doen we al jaren met veel liefde, in het dorp waar Kees Barnhard bijna 35 jaar geleden TerraSana oprichtte.

Sinds kort maken we onze notenpasta’s met gloednieuwe machines. Dat gaat supersnel én nog steeds zo duurzaam mogelijk met zonne-energie. Kijk met ons mee in onze nieuwe productieruimte:

We maken onze notenpasta’s meestal met maar één ingrediënt. Dat is wel zo puur. Maar dat maakt notenpasta maken nog niet gemakkelijk. Welke kwaliteit noten we kiezen, hoe we ze roosteren, malen, én natuurlijk hoeveel liefde we erin stoppen – die combo maakt het verschil.

TerraSana is echt een familiebedrijf. Drie van de Barnhards (het kroost van oprichter Kees) werken bij ons. Die passie voor goed, biologisch eten zit dus echt in onze kern. Samen met ons team van meer dan 60 mensen werken we elke dag aan een gezonde aarde; een wereld waar goed biologisch eten de norm is!

 

natuurlijke pindakaas 100% pinda biologisch

Bekijk alle soorten pindakaas en notenpsasta hier.