Japanners besteden heel veel aandacht aan wat ze eten en hoe ze eten. Dit zie je terug in hoe ze bijvoorbeeld thee zetten, maar ook hoe ze hatcho miso of tamari maken. Het is voor onze Japanse producenten hartstikke normaal dat ze 365 dagen per jaar druk zijn met het doorroeren van shoyu. Of dat een miso-expert dágen doet over het opstapelen van de perfecte piramide van stenen, zodat het misomengsel tot op de gram nauwkeurig genoeg druk geeft voor de fermentatie. Bekijk de filmpjes, want je kijkt je ogen uit!
Alle 100 Japanse producten zijn puur. Bij ons zit er geen enkel overbodig ingrediënt in. Juist omdat veel producenten al generaties lang hetzelfde recept gebruiken, is alle puurheid intact gebleven. Dat is prachtig, want dat proef je echt terug!
We zijn transparant over waar onze Japanse producten vandaan komen. In de video’s zie je precies hoe het er in Japan aan toegaat. In de kleine lokale productiehuizen is arbeid en afname een eerlijk proces. Daar kun je voor ieder TerraSana product op rekenen!
Zoveel aandacht als onze producenten aan het maken van hun producten besteden, zoveel aandacht hebben wij besteed aan het samenstellen van ons Japanse assortiment.
Zien hoe onze producten gemaakt worden in Japan? Bekijk de video’s hieronder.
Een boek vol met informatie over Japanse producten en met recepten als gyoza, donburi en sushi.