Een wrap met gegrilde groenten is een klassieker. Een every-day-meal voor singles, couples en mensen met kids. Lekker als vegan lunch, of als avondmaaltijd als je snel moet zijn. Deze wrap met hummus kun je met gemak iedere dag eten! De voorbereiding kost maar zo'n 10 minuten, en het resultaat is heerlijk. Simpel maar goed voedzaam!
Ingrid is brand manager bij TerraSana. Ze besteedt haar tijd het allerliefst aan eten. Koken, (samen) eten, schrijven en praten over eten. Receptontwikkeling en foodfotografie is een heerlijke on-the-side passie van haar.
Zo maak je het
Was de groenten en snijd in dunne plakjes.
Verhit een grillpan en gril de groenten in 5 minuten gaar.
Keer regelmatig om. Besprenkel met een heel klein beetje olie als je wilt.
Verwarm de wraps in de hete, droge grillpan aan beide zijden een tiental seconden.
Leg de wraps op een bord en besmeer met een flinke laag hummus. Beleg met de gegrilde groenten.
Garneer met zongedroogde tomaten en kappertjes.
Breng op smaak met blaadjes basilicum, peper en zout.