Zelf koekjes met kaneel bakken? Da’s supergezellig! Wij maken onze koekjes graag vegan, glutenvrij en zonder kristal- of rietsuiker. Wil jij dat ook? Dan is dit recept voor kaneelkoekjes een must-do!
Ingrid is brand manager bij TerraSana. Ze besteedt haar tijd het allerliefst aan eten. Koken, (samen) eten, schrijven en praten over eten. Receptontwikkeling en foodfotografie is een heerlijke on-the-side passie van haar.
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180°C.
Doe alle ingrediënten in een kom en meng.
Leg een vel bakpapier op de bakplaat.
Maak kleine balletjes van het deeg en leg ze op de bakplaat. Druk ze voorzichtig plat. Het deeg loopt iets uit, dus laat wat ruimte tussen de koekjes.
Bak in 15-20 minuten gaar.
Laat afkoelen, dan worden ze lekker knapperig.
Tip(s)
Heb je alleen havermout in huis? Maal het fijn in de blender en je hebt ook havermeel! Voor een koekje met meer structuur kun je de havermout ook heel laten.