Quinoa met tomatensaus, dat blijkt dus een supercombi te zijn! In dit gerecht zit lekker veel groente, en dat is gezond genieten. Een simpel recept voor mama's en drukke baasjes. Op dit quinoa recept ben je in no-time dol!
Ingrid is brand manager bij TerraSana. Ze besteedt haar tijd het allerliefst aan eten. Koken, (samen) eten, schrijven en praten over eten. Receptontwikkeling en foodfotografie is een heerlijke on-the-side passie van haar.
Zo maak je het
Kook de quinoa in ca. 12 minuten gaar, volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de rode ui fijn. Snijd de courgette en paprika in reepjes of blokjes. Snijd de sperziebonen in drieën.
Doe de kokosolie in een wok. Zet het vuur hoog. Wok de gesneden groenten in ca. 5 minuten gaar en knapperig.
Zet het vuur iets zachter. Voeg de curcuma latte en het komijnpoeder een minuutje toe, tot het begint te geuren. Blus af met de tomatensaus en tamari.
Zet het vuur zacht en laat de tomatensaus in 1 minuut warm worden.