trigger

SANTE NatuurCosmetica

Vernieuwing assortiment

01-10-2014
Chemische stoffen, parabenen, siliconen daar zit niemand op te wachten.100% natuurlijk, dierproefvrij, biologisch, duurzaam, BDIH en NaTrue gecertificeerd, dat is wat we willen. Oftewel er is een groeiende belangstelling voor Natuurcosmetica. Geweldig! Als importeur van natuurcosmetica merken SANTE in Nederland, willen we dan ook het merk sterker profileren in de succesvolle assortimentsgroepen. Dat levert een overzichtelijker, sterker en toekomst georiënteerd assortiment op. Ook een leuk bijkomend voordeel is dat in de toekomst het merk nog beter beschikbaar zal zijn.

Het merk SANTE natuurcosmetica

SANTE maakt het gebruiken van natuurcosmetica tot een genoegen voor het hele gezin. De innovatieve, puur plantaardige verzorgingsproducten zijn ongecompliceerd, trendy én betaalbaar. Het jonge, kleurrijke imago van SANTE is zo natuurlijk als de receptuur. De producten van SANTE bevatten uitsluitend werkzame stoffen op plantaardige basis, evenals kostbare extracten en oliën van gecertificeerde biologische kwaliteit. Nagenoeg alle SANTE producten zijn BDIH en NaTrue gecertificeerd, glutenvrij en/of veganistisch!

Op de volgende SANTE productgroepen gaan we focussen:

- Family: uitbreiding! Naast lichaamsverzorging en haarverzorging nu ook gezichtsverzorging!
- Overige lichaamsverzorging: tandpasta (met nieuwe Tandgel Vitamine B12 zonder fluoride), deodorant en Femme scheerschuim.
- Haar: shampoo, haarkleuring, -styling en -verzorging.
- Mannen, beide lijnen: Homme l (met kruidig-frisse geur) en Homme ll (met houttonen).terug

HTML module

Sante natuurlijke shampoo, conditioner, masker deodorant