Veel gestelde vragen:

RawSuperfoods

1. Wat is Rawfood?

Rawfood zijn producten die niet boven de 42c zijn verhit, ook niet tijdens het productie- verwerkingsproces. TerraSana Rawproducten.

2. Wat is Superfood?

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van Superfood; producten van Moeder Aarde met een grote variatie aan voedingsstoffen en een complete bron van mineralen, vitaminen. TerraSana RawSuperfood.

3. Waar vind ik de dagelijkse gebruikshoeveelheid van Superfoods?

Voor alle Superfoods adviseren wij een bepaalde dagelijkse gebruikshoeveelheid. Deze kunt u terug vinden per product op het etiket en op de website. Bekijk hier het gehele Superfood assortiment.

4. Waarom staat er geen ingrediëntenlijstje op het etiket?

Veel RawSuperfood producten zijn puur en bevatten geen overige toegevoegde ingrediënten. In dat geval is een ingrediëntenlijstje ook niet terug te vinden op het etiket omdat het om een 1 ingrediënt gaat.

5. Wat betekent het als een olie koudgeperst is?

Oliën die koudgeperst zijn, zoals de Reformfoods lijnzaadolie en TerraSana pompoenpitolie en hennepolie, zijn tijdens het persen onder de 40 graden Celsius gebleven.

6. Kan hennepolie ook op de huid worden gesmeerd?

Ja, hennepolie kan ook op de huid worden gesmeerd. De goede vetzuren voeden ook de huid. Het beste is om de olie ‘s avonds op de huid te smeren zodat het de gehele nacht kan intrekken. Hier vind je meer informatie over onze hennepolie.

7. Hoe kan ik Hennepolie gebruiken als voeding?

Hennepolie kan worden gebruikt als voeding. Bij inname is het belangrijk dat u de juiste dosering neemt. Met 1-2 eetlepels per dag krijgt u essentiële vetzuren binnen. Wij raden u aan de dosering te verspreiden. Begin de dag met een eetlepel en neem aan het einde van de middag de tweede eetlepel. Het is belangrijk dat uw lichaam geleidelijk went aan hennepolie.

De olie heeft een bijzondere notensmaak. Hierdoor heerlijk als ingrediënt in dressings, sauzen, sappen, fruitdranken, smoothies of over salades en warme maaltijden. Belangrijk om te weten is dat de olie beter niet kan worden gekookt omdat hoge temperaturen de gezonde essentiële vetzuren zullen vernietigen.

8. Waarom is hennepzaad,- poeder,- olie niet verslavend?

Hennepzaad,- poeder,- olie bevat een kleine hoeveelheid THC (minder dan 1%), de psychoactieve component, die ook maar dan in een veel hogere dosis in marihuana zit (15-20%).

Uw vraag niet gevonden ? Stel uw vraag

terug