Veel gestelde vragen:

Notenpasta's

1. Zijn de noten in alle notenpasta’s geroosterd?

Nee, alleen de amandelen in de witte amandelpasta zijn geblancheerd omdat middels het blancheren (kooktechniek) het vliesje van de amandel loslaat. Hierdoor ontstaat er een witte amandel die vervolgens tot een pasta kan worden gemalen. Alle andere noten in de notenpasta's worden geroosterd en niet gebrand. Bekijk hier ons notenpasta’s assortiment.

2. Waarvoor kun je notenpasta’s gebruiken?

De verschillende notenpasta’s zijn heerlijk als broodbeleg maar ook lekker als ingrediënt door sausjes, smoothies, cake en brood. 

3. Hoe kan ik de notenpasta's het beste bewaren?

Sluit de notenpasta's allereerst goed af. Zet je de notenpasta's op een koele, donkere plek, dan kun je deze gebruiken tot de houdbaarheidsdatum verlopen is. In de koelkast bewaren is niet nodig. Let op: de houdbaarheid van een product hangt af van de bewaaromstandigheden (temperatuur, lciht, vochtigheid, hygiëne tijdens en na gebruik van het product. Garantie op de houdbaarheidsdatum geldt daarom alleen op ongeopende producten.

Heeft u vragen over een product of komt u iets ongewoons tegen? Neem dan contact met ons op. 

Uw vraag niet gevonden ? Stel uw vraag

terug