SuperPoeders
 superfood, biologisch, rawfood, henneppoeder, tarwegras, gerstegras, macapoeder, baobab
 

Baobabpoeder

Baobabpoeder komt van de vrucht van de baobab- of apenbroodboom uit Afrika. De baobab kan zeer oud worden. De boom staat bekend als 'de boom des levens'. De bast, bladeren en het fruit worden in vele traditionele recepten verwerkt. Baobabpoeder komt uit Burkina Faso, is volledig biologisch en past uitstekend binnen een rawfood en superfood voedingspatroon.

Het poeder heeft een unieke smaak: je proeft karamel, peer en een vleugje grapefruit. Bijzonder! 

Meer informatie
 

Cacaopoeder

Rauwe cacao poeder heeft een zoetige, intense, rauwe chocolade smaak.  De pure rauwe cacao zonder geraffineerde suiker, melk en bewerkingen is een goed alternatief voor de geraffineerde, gesuikerde variant. De Latijnse naam voor cacao is niet voor niets theobroma, ofwel voedsel van de goden.
- Biologisch
- Volle cacao smaak
- Ook cacaobonen en -nibs verkrijgbaar

Toepassing
Gemakkelijk in smoothies, desserts of gebak te verwerken. Wat denk je van een overheerlijke superchocoladedrank met een notenmelk? Heerlijk! 

Meer informatie
 
 

Gerstegraspoeder

Gerstegras is het vroege gras van de gersteplant en smaakt naar heerlijk romige, frisse erwten. Een voedzame groene smoothie maak je door wat bladgroente (spinazie, sla of andijvie), fruit, (kokos)water en 1 eetlepel gerstegras te mixen.
- Biologisch
- RawFood & Superfood

Toepassing
Heerlijk door een supersmoothie.

Meer informatie
 

Henneppoeder

Henneppoeder heeft een nootachtige smaak en bevat omega -3 en omega -6 vetzuren. Henneppoeder bestaat voor 50% uit eiwitten. Perfect voor sporters die een eiwitrijk dieet volgen. Verder:
- Biologisch 
- Past binnen RawFood & Superfood voedingspatroon
- Ook hennepzaden en hennepolie verkrijgbaar


Toepassing
Heerlijk door een smoothie, fruit en / of yoghurt. Tevens kan ermee gebakken worden door 25% van het meel of bloem te vervangen met henneppoeder. 

Meer informatie
 
 

Macapoeder

Macapoeder wordt gemaakt van een knolgewas uit Peru, de Andes. Verder heeft het poeder een zoetige smaak die wel iets weg heeft van butterscotch, chocolade en vanille.
- Biologisch
- Zoetige smaak
- Heerlijk in combinatie met cacaopoeder
- Rawfood & Superfood

Toepassing
Lekker door desserts, melk, yoghurt, pindakaas, smoothie of in combinatie met cacaopoeder. 

Meer informatie
 

Tarwegraspoeder

Tarwegras is het jonge gras van de tarweplant en het sap heeft een zoetige, dropachtige smaak. Een voedzame groene smoothie maak je door wat bladgroente (spinazie, sla of andijvie), fruit, (kokos)water en 1 eetlepel tarwegras te mixen. Een glas tarwegrassap van 30ml = 2 stuks fruit en 2 ons groenten!
- Biologisch
- Rawfood & Superfood

Toepassing
Heerlijk door een supersmoothie, shake of muesli. Slechts 1 eetlepel tarwegraspoeder opgelost in water of vruchtensap, biedt dezelfde hoeveelheid voeding als 1 portie diep-groene bladgroente. Wij vinden dat fijn, erg fijn!

Meer informatie 

terug

RawSuperfood

Raw Superfood