Nieuwe Jasjes RawSuperfood!TerraSana was één van de eerste om een complete, mooie en uiteraard biologische lijn Raw Superfood te introduceren. Sindsdien is er veel veranderd. Raw Superfood is niet meer weg te denken uit de dagelijkse voeding en heeft een geheel nieuwe kijk gegeven op hoe waardevol echte voeding kan zijn. Deze bijzondere producten maken je ontbijt, lunch, sportdrank, of homemade taart zoveel spannender. Daar worden we allemaal een stukje vrolijker van. Dat is positive eating!

Puurste biologische ingrediënten

Raw Superfood maakt onze voeding echt een stukje leuker. En natuurlijk probeert iedereen een graantje mee te pikken. Maar wij blijven trouw aan ons uitgangspunt: alleen de puurste biologische ingrediënten uit de beste betrouwbare bron zijn goed genoeg voor onze Raw Superfood-lijn. Geen concessies!

TerraSana Raw Superfood in glas: nu ook in een heel nieuw jasje!

Raw Superfood hoort in de hedendaagse keuken, dat laten we nu ook echt zien. Een prachtige nieuwe verpakkingslijn. Opvallend, fris, modern en vrolijk met een kwalitatieve uitstraling. Precies wat deze bijzondere producten nodig hebben. Dat wil wel van het schap springen en geeft weer een nieuwe dimensie aan Raw Superfood en TerraSana positive eating.

Doet u mee?Bekijk alle nieuwe RawSuperfood jasjes


terug

RawSuperfood

Raw Superfood