Nieuw Amber recept: zelfgemaakte vegan pindasaus!
Wij Nederlanders eten heel wat pindasaus weg. Waarschijnlijk heb je in je leven dan ook al heel wat verschillende soorten pindasaus geproefd. In dit recept ging Amber natuurlijk voor de gezondste en natuurlijkste versie. Het werd een heerlijke, volle pindasaus die je in mum van tijd klaar hebt!

Pindakaas van 100% pinda

Ambers pindasaus maak je van o.a. drie van onze beste producten. Natuurlijk mag onze populaire pindakaas crunchy niet ontbreken. Deze pindapasta is gemaakt van 100% pinda’s. Geen gekke toevoegingen, gewoon puur, biologisch en huisgemaakt.

Kokosmelk van 80% kokos

Die heerlijke zachte smaak die zo bij pindasaus hoort, krijg je door TerraSana kokosmelk toe te voegen. Zo wordt de saus rijk van smaak en vol en zacht van structuur. En onze kokosmelk is niet voor niets zo geliefd, want deze kokosmelk bestaat uit maar liefst 80% kokos. En dat proef je!

Authentiek Japanse tamari

Maar, met het mengen van de beste pindakaas en de heerlijkste kokosmelk ben je er nog niet! Wat Ambers pindasaus ook zo bijzonder maakt, is de toevoeging van tamari. Over tamari kunnen we je heel veel mooie verhalen vertellen. Onze tamari wordt namelijk door echte tamari-kenners gemaakt in Japan. Mensen die weten wat ze in handen hebben en iedere dag hun stinkende best doen om de mooiste Japanse smaken naar voren te halen. Het productieproces is echt uniek en het fermentatieproces duurt maar liefst 18 maanden. Authenticiteit ten top! Zulke tamari vind je alleen bij TerraSana. Heb je ons filmpje al gezien over de productie van dit mooie product? Nee? Ga dan snel naar deze pagina.

Snelle favoriet

Heb je deze pindasaus eenmaal een keer gemaakt, dan weet je hoe gemakkelijk het is en zal het gegarandeerd een snelle favoriet worden!

Lekker met vlees, bij bami of nasi, gebakken aardappelen of rijst met groenten.

Nieuwsgierig geworden naar het volledige recept? Klik op het receptkaartje om het te bekijken.

 

terug