Feestelijk decemberrecept: Ambers aduki-brownies!
Zwarte bonenbrownies: die kenden we. Maar brownies van adukibonen? Dat is nieuw! Amber laat je deze maand zien hoe je dat doet. Ze maakt gebruik van Japanse ingrediënten als amazake (gefermenteerde rijst) om de brownies zoet te maken. Daarnaast is deze feestelijke lekkernij vrij van gluten en lactose. Ideaal om de decembermaand toch een beetje gezond te houden!

Vegan?

Doordat Amber amandelmeel gebruikt, is het recept vrij van gluten. Ook boter en melk wordt niet gebruikt. Wil je het recept helemaal vegan maken? Laat dan de eieren weg en voeg extra amazake toe. Mocht je het dan al zoet genoeg vinden, laat dan wat ahornsiroop weg uit het recept.


Kookvideo

Wil je met eigen ogen zien hoe Amber dit recept maakt? Bekijk dan onze video:
 




Klik op de receptkaart om het de bereidingswijze te bekijken. 

terug