Bezoekt u TerraSana op de biobeurs?
Bezoekt u TerraSana op de Biobeurs?
Op 18 en 19 januari staat TerraSana met een spectaculaire stand (141) op de belangrijkste vakbeurs van het jaar: Biobeurs in Zwolle. Het team presenteert een groot gedeelte van het uitgebreide assortiment van ruim 500 producten. Er is volop gelegenheid om te producten te bekijken, te ervaren, proeven, vragen te stellen en informatie uit te wisselen.
 
Nieuwe en vernieuwde producten
In 2016 heeft TerraSana hard verder gewerkt aan zijn merkidentiteit en het vernieuwen van zijn lijnen en producten. Zo rondde het bedrijf dit jaar twee belangrijke lijnen af: de Japanse en Mediterrane lijn. Naast dat de bestaande producten allemaal in een nieuw jasje zijn gestoken, zijn ook zo’n 30 producten nieuw geïntroduceerd. Dit zijn stuk voor stuk producten die niet in de biologische markt mogen ontbreken. Producten met pure, unieke ingrediënten en vernieuwende recepturen.
 
Proeven: positive eating
In het speciale kookgedeelte kan iedereen proeven van o.a. de nieuwe Mediterrane en Japanse heerlijkheden. De stand is groot: met ruim 30m2 is er alle ruimte om samen het gevoel van ‘positive eating’ te delen. Een groot deel van het team van TerraSana is aanwezig, dus kom gezellig kennismaken of bijpraten!
 
Wanneer?
Woensdag 18 januari van 11.00 – 21.00
Donderdag 19 januari van 10.00 – 19.00

Waar?
Stand 141, IJsselhallen, Zwolle

Meer informatie over toegangskaarten, plattegrond, exposanten vindt u op www.bio-beurs.nl  

             
 
 

terug