Nieuw jaar, nieuw recept: piadina's!
Leuk nieuws! In 2016 werkten we intensief samen met Amber Albarda. We hopen natuurlijk dat je daar enorm van genoten hebt! In 2017 verbreden we onze blik enigszins: we gaan samenwerken met verschillende gezonde foodbloggers.

Beau Bewust bijt de spits af!

Deze maand werken we samen met Beau Bewust. Beau Bewust is een food- en lifestyleblog over gezond en lekker eten, met een knipoog naar genieten. Ongecompliceerd, maar lekker. Niet te veel ingrediënten, toch vernieuwend. En daar houden we van! Daarom vroegen we Beau om een lekker recept te bedenken, zodat jij het jaar lekker gezond kunt beginnen.

Receptkaart + korting

De regels zijn hetzelfde als vorig jaar: maandelijks introduceren we een lekker en gezond recept. Bij natuurvoedingswinkels bij jou in de buurt kun je een receptkaartje krijgen. De winkels die meedoen zetten producten uit het recept in de aanbieding, zodat je voordelig kennis kunt maken met de diverse producten. Hebben we iets nieuws? Dan integreren we die producten natuurlijk graag in onze recepten!
 
De recepten van 2017 zijn übergezond en lekker ongecompliceerd. Zo hopen we dat iedereen inspiratie opdoet en zin krijgt om met natuurlijke producten te werken. Of je nu al jaren biologisch eet of nét voorzichtig aan het uitproberen bent: we laten je graag genieten van de beste biologische producten!

Het recept van januari

In het recept gebruikt Beau onze nieuwe piadina’s. Of je die met spelt & haver of volkoren tarwe & haver gebruikt, is aan jou! Het recept bestaat uit maar een handjevol ingrediënten en is in een mum van tijd klaar. Met dit recept maak je ook kennis met onze hummus en zongedroogde tomaten in olijfolie.
 
Heeft de natuurvoedingswinkel bij jou in de buurt geen receptkaartjes (meer) liggen? Vraag dan of de winkel ze bij ons bijbestelt.
 
Meer recepten bekijken van Beau? Ga dan naar www.beaubewust.com


Klik op het de afbeelding om het recept te bekijken.

terug