5x food-events

Voor maart en april hebben we vijf van onze favoriet food-markten, workshops en events voor je op een rijtje gezet. Voor iedereen die samen met anderen wil genieten van goed eten!

1.

Feelgood market
Strijp-S, Eindhoven
19 maart 2017
Op dit evenement kun je heerlijk genieten van biologisch eten, lekkere streekproducten, workshops en meer. Een duurzaam en gezond event voor iedereen, dus ga eens lekker rondstruinen!

2.

Kinderworkshops
Olmenhorst, Lisserbroek
8, 25 en 22 maart
Bij de Olmenhorst is altijd wat te beleven. Naast de populaire ‘zelfplukdagen’, waar je zelf biologische appels peren kunt plukken, kun je er workshops volgen of gewoon lekker dineren. Nu is er voor de kinderen iedere week een leuke kookworkshop te volgen.   Een bezoekje aan de landgoedwinkel is ook een aanrader!

3.

Pure markt
Park Frankendael, Amsterdam
26 maart
Deze ambachtelijk-culinaire markt is de moeite waard om eens te bezoeken. Je kunt er lekker eten en drinken van ambachtelijke, gezonde en seizoensgebonden producten. De markt wordt zo’n 3 keer per maand georganiseerd in iedere keer een ander park in Amsterdam. 26 maart is de aftrap van het seizoen.

4.

Voorjaarsmarkt
Zaailing in Leiden
31 maart
Houd jij van glutenvrij? Dan is deze markt echt een aanrader. Je kunt er naar hartelust proeven, ervaren en van leuke aanbiedingen profiteren. Kom gezellig langs!

5.

Workshop Japans fermenteren
De groene kookacademie, Amersfoort
2, 15 of 19 april
Over fermenteren valt een hoop te leren! Tijdens deze workshop van Peter van Berckel leer je hoe je je eigen groenten fermenteert met behulp van de TerraSana pickle pers. Er wordt uitsluitend gewerkt met biologische producten. Aan het eind krijg je zelfs je eigen TerraSana pickle pers mee. Er zijn nog plaatsen vrij in april, dus geef je snel op via deze link!

terug