5 x recepten met noten
Met noten kun je eindeloos variëren. Wist je dat we bijna 20 soorten biologische noten in ons assortiment hebben? Daar kun je lekker mee koken en bakken! Deze vijf recepten zijn bedacht door gezonde foodbloggers. Voor ieder moment van de dag!
 

Lunch: Pompoen-appelsoep met walnootpesto

Amber Albarda
Noten passen ook goed bij een gezond soepje. Deze pompoen-appelsoep van Amber Albarda wordt opgeleukt door een heerlijk walnootpesto. Lees het hier.
 

Avondmaaltijd: worteltaart met noten

De Hippe Vegetariër
Deze hartige worteltaart van De Hippe Vegetariër is een voedzame en gevarieerde avondmaaltijd. Met noten als volwaardige vleesvervanger!
 

Tussendoortje: chocolade-notenrepen

Beaufood
Deze chocolade-notenrepen van Beaufood zien er heerlijk én verantwoord uit! Goed voor de lekkere trek, zonder dat je je enorm schuldig hoeft te voelen. Zolang je ze maar niet in 1 keer opeet!
 

Dessert of tussendoortje: notenbrood

Eet Het Beter
Alvast voor de Pasen: een lekker voedzaam notenbrood van Eet Het Beter. Met een minimale lijst aan ingrediënten, of in ieder geval ingrediënten die bijna iedereen wel in huis heeft. Probeer het eens uit!
 

Dessert: hazelnootpudding

Zinvolle voeding
Deze hazelnootpudding heeft een Japans tintje. Zo zit er amazake, kuzu en hazelnootpasta in. Hoe lekker klinkt dat? Bedacht door Zinvolle Voeding, een macrobiotisch receptenplatform.
 

terug