Wat zijn grissini?
Grissini zijn knapperige, Italiaanse soepstengels. Je kunt ze krijgen in twee lekkere soorten: spelt of sesam. Uiteraard is het recept van onze grissini zo puur mogelijk. Ze worden gemaakt op basis van zuurdesem en bevatten dan ook niet meer dan tarwe of spelt, zuurdesem, (sesam,) olijfolie en zeezout.

Tijdens de bereiding krijgt het deeg langer de tijd om te fermenteren, waardoor de grissini een bijzondere smaak krijgen. Hier kun je niet van afblijven!

Grissini zijn heerlijk bij de soep, als tussendoortje of als borrelhapje met een plakje ham of kaas eromheen. Je kunt ze ook lekker dippen in allerlei soorten pesto of dips als hummus, tzatziki of dipsaus.



Lekker met onze Spaanse soep: salmorejo cordobés.

Lekker als knapperig onderdeel van een kaasplankje in de avond. 

Om met een goed plakje ham een tzatziki heerlijk van te genieten!
 

terug