NIEUW! Gegrilde paprika en Kalamata olijven
Houd jij ook zo van de Mediterrane keuken? Pure, plantaardige ingrediënten en volle, rijke smaken? Dan word je vast blij van deze 3 nieuwe biologische producten. Ze zijn echt Grieks, uniek in hun soort en natuurlijk 100% biologisch.

Gegrilde paprika

Niet iedereen heeft tijd om paprika’s zelf te grillen. Daarom hebben we gezocht naar een geroosterde papri­ka in pot die zo goed als gelijk staat aan zelfgeroosterde paprika’s. Zo mals en sappig als deze paprika’s zijn, vind je ze nergens. Ze zijn groot van stuk, zijn stevig en toch mals van structuur en hebben een heerlijke zoetzure, geroosterde smaak.

De ideale omgeving voor paprika

Wist je dat deze paprika’s gemaakt worden door twee jonge mensen die al 12 jaar in de biologische paprikateelt werken? Ze groeien in een gebied waar meer dan 9 maanden zon per jaar is. Ideaal om de perfecte paprikasmaak en –structuur te creëren.

Zo gebruik je gegrilde paprika in je gerechten

Gegrilde paprika’s zijn heerlijk in talloze gerechten. Ze passen perfect bij onze 12 pasta’s, bijvoorbeeld in combinatie met pesto, spinazie, feta en zongedroogde tomaten. Daarnaast geven ze je salade body en maken ze je pizza of piadina helemaal af. In ons Mediterrane assortiment met bijna 50 producten kun je inspiratie opdoen.
      

Kalamata olijven (in kruiden)

Deze twee varianten zijn allebei zeer de moeite waard om eens te proberen. Ze zijn groot van stuk, extra mals van structuur en rijk van smaak. We hebben er even over gedaan om zulke sappige olijven op de markt te ontdekken, maar deze pareltjes konden we echt niet weerstaan!

Met de hand geplukt

De naam zegt het al: deze olijven komen uit het Griekse Kalamata. Daar koestert de zon ze eindeloos. De olijven worden daar met de hand geplukt en in het geval van de kruidenvariant ingelegd in een heerlijke mix van Mediterrane kruiden.

Zo gebruik je Kalamata olijven in je gerechten

Of je deze olijven nu serveert als voorgerecht, bij de borrel of in een salade doet: je maakt er ieder moment rijker mee. Om heerlijk van te genieten!
 
         
 
 

terug