Nieuw: raw psylliumvezels!

Hét product van nu: om vegan en glutenvrij mee te bakken

Psyllium is iets heel bijzonders. Qua uiterlijk lijkt psyllium op zemelen, qua werking lijken de vezels het meest op lijn- of chiazaad. Psylliumvezels worden ook wel vlozaad of psyllium husk genoemd. Waarom dit product de laatste tijd steeds meer in de belangstelling staat? Het is een veelzijdig product met een groot bindend vermogen en is bovendien erg vezelrijk (bijna 90% vezels). Slechts een eetlepel psyllium kan in baksels wonderen doen voor de stevigheid en elasticiteit.

Psyllium is vooral erg populair onder de veganisten en glutenvrije eters, want het is een ideaal product om vegan en glutenvrij mee te bakken. Waar eieren of gluten zorgen voor meer samenhang en elasticiteit, zorgt psyllium voor volume, binding en elasticiteit. Een uitstekende vervanging!

Terrasana biedt raw psyllium in handige zakjes van 125 g, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Te krijgen bij de biowinkel en online, o.a. www.bewustwinkelen.nl
Raw psylliumvezels (vlozaad) van TerraSana. 100% biologisch.
 

terug