RECEPT: vegan & glutenvrij courgettebrood
Dit is letterlijk brood dat iedereen kan eten. Het zit vol met noten, zaden, pitten en vezels. Heerlijk veerkrachtig door de psylliumvezels, licht knapperig door de walnoten en stevig door het lijnzaad en de zonnebloempitten. Een perfect broodje zonder gluten, zonder gist, zonder ei of lactose. Mét groente. Wat wil je nog meer?

Variëren?

  • Vervang de zonnebloempasta voor tahin of een andere notenpasta.
  • Voeg ook eens een teentje knoflook en een theelepel Provençaalse kruiden toe voor een karakteristieke smaak.

Foodblogger Jolijn Berghuis

Jolijn weet alles over intoleranties op het gebied van gluten, lactose en suiker. Op haar blog www.jolijnberghuis.nl inspireert ze met gezonde recepten die écht iedereen kan eten. Nieuwsgierig geworden? Klik hier.

Speciaal voor TerraSana bedacht Jolijn Berghuis een vegan en glutenvrij recept voor heerlijk courgettebrood.
Klik op het kaartje om het recept te bekijken.

terug