VACATURE: creatieve vormgever gezocht
Bij TerraSana geloven we in positive eating; eten is onderdeel van wie jij bent en dus kies jij voor producten en merken die jou blij maken en waarmee jij je identificeert. Puur en écht biologisch eten zonder poespas, waarmee je iets goeds doet voor jezelf en de wereld om je heen!
 

De functie:

Onder leiding van de Marketing Manager, visualiseer jij onze boodschap: positive eating! Op basis van briefings die jij van je marketing collega’s ontvangt, maak je zelf een planning voor het tijdig opmaken van advertenties en POS-materiaal. Ook houd je het huisstijlhandboek up to date, corrigeer je packshots en check je de etiketten met de labelleverancier. Vervolgens sla je alles op in de gewenste bestandsformaten, zoals pdf of jpg, en archiveer je dit gestructureerd. Je stuurt de bestanden zelf naar de drukker, en controleert het hele proces van A tot Z. Je werkt met het Adobe CC pakket op een Microsoft pc voor een optimale samenwerking met je marketingcollega’s.

Als echte teamplayer ga je altijd voor het beste resultaat, maar houd je hierbij ook de planning en het budget in de gaten. Natuurlijk ben je op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden van het volledige Adobe pakket. Je bent iemand die graag zelf mee denkt over hoe we alles wat we doen, op de beste manier kunnen aanpakken.
 

Jij:

Ben jij de creatieveling met oog voor detail, een neus voor trends, gevoel voor stijl, hart voor biologisch en écht goeie smaak die ons marketing team komt versterken? Kan jij goed je eigen werk managen, deel je graag je mening over hoe TerraSana kan groeien en zie jij wat jouw rol hier in kan zijn? Dan is TerraSana op zoek naar jou.
 

Vereisten:

- Affiniteit met food/branding
- Je hebt een afgeronde grafische opleiding op MBO/HBO niveau
- Je beheerst Adobe Creative Cloud (Indesign, Illustrator, Photoshop)
- Je hebt voldoende kennis van Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)
- Je hebt project- en planmatig inzicht
- Je werkt accuraat, resultaat- en oplossingsgericht

Pre’s:

- Kennis van online marketing (social media & wordpress)
- Ervaring op een Microsoft pc
- Je kan illustreren en/of video’s maken
 

Wij bieden:

- Flexibele werktijden (ca. 16-20 uur p.w. te verdelen over 2-4 dagen)
- De vrijheid om naar eigen inzicht je werkzaamheden in te delen
- Een marktconforme vergoeding, afhankelijk van ervaring en kennis
- Een prettige informele werksfeer
 

Solliciteren:

Stuur een mail met CV, motivatie én portfolio met relevant werk naar: yvette@terrasana.nl (HR-Manager) en sarah@terrasana.nl (Marketing Manager)

terug