Facelift voor ahornsiroop!
Fan van onze ahornsiroop? Dan zul je moeten gaan wennen aan een nieuw label! Gelukkig is dat helemaal niet moeilijk, want deze look is véél mooier dan de oude. Dit flesje zet je met een glimlach op je gezicht op tafel. Hier geniet je extra van!

De inhoud

De inhoud is niet veranderd. Het is nog steeds precies dezelfde Canadese ahornsiroop met precies dezelfde superkwaliteit. Om de kwaliteit nog eens extra te testen en te vergelijken met andere merken, deden we een blinde test met het team. Wat bleek? Onze ahornsiroop kwam als de unanieme nummer 1 uit de test. Dat komt absoluut door de volle, ronde structuur en de superrijke smaak. Ahornsiroop is een beetje stroperig, maar dunner dan honing. De smaak heeft het meest weg van karamel. 

Biologische ahornsiroop graad A (amber rich taste)Biologische ahornsiroop graad C (dark robust taste).

De voordelen van ahornsiroop

  • Het is 100% vegan
  • Het is ongeraffineerd en helemaal natuurlijk. Uiteraard geen geur-, kleur- of smaakstoffen.
  • Het is puur. Ahornsiroop bestaat uit maar één ingrediënt: esdoornsap.
  • Het zit nog net in de ‘groene zone’ van de glycemische index. Je bloedsuikerspiegel gaat dus niet enorm pieken als je het eet.
  • Het bevat polyfenolen: antioxidanten die van nature in o.a. fruit, groente, volkoren producten en koffie voorkomen.

Hoe gebruik ik ahornsiroop?

Nou, als vervanger van gewone suiker. Of als vegan vervanger van honing. Houd er wel rekening mee dat ahornsiroop je baksel natter maakt. Ga je bakken? Houd dan dit in je hoofd:

100 ml honing = 100 ml ahornsiroop
100 ml agavesiroop = 100 ml ahornsiroop
100 g kristalsuiker = 65 g ahornsiroop
100 g bruine suiker = 65 g ahornsiroop
 

Recepten met ahornsiroop

Er zijn wel miljoen lekkere recepten te verzinnen met ahornsiroop. Zoet of hartig, ontbijt of diner: alles is mogelijk. Dat blijkt wel uit ons mini-receptenboekje. Hier staan 8 superlekkere, supereenvoudige recepten in. Download ‘m als e-book en maak jezelf gek!
 
TerraSana E-book: 8 heerlijke recepten met ahornsiroop. Van zoet tot hartig, van ontbijt tot diner!

terug