VACATURE: productiemedewerker 24-36 uur
Welkom bij TerraSana!
 
Wie zijn wij?
TerraSana is al bijna 40 jaar specialist en op het gebied van biologische, goede voeding. We produceren, verpakken en leveren meer dan 400 verschillende TerraSana producten, zoals ahornsiroop, notenpasta, Japanse sojasaus en muesli. Onze producten verkopen we niet alleen in Nederland, maar ook o.a. in Duitsland, Frankrijk en Spanje. Producten van TerraSana zijn verantwoord geteelde producten, zonder onnodige toevoegingen. Om die reden is onze slogan 'TerraSana positive eating'. TerraSana betekent niet voor niets 'gezonde aarde'. Je vindt onze producten in de biologische supermarkten en speciaalzaken.
 
Draag jij graag je steentje bij aan echt goede voeding, met respect voor moeder natuur? Wij zijn op zoek naar een
 
Productiemedewerker

voor minimaal 24 tot 36 uur per week. Wil jij fulltime of parttime werken?
 
Wat ga jij bij ons doen?
Je draait mee op onze productieafdeling. Soms werk je aan de productielijn en zorg jij voor de toevoer van grondstoffen, zet jij de flessen en potten klaar, verpak je de gevulde flessen en potten in dozen en stapel je de gevulde dozen op de pallet. Je leest de recepten van onze producten en vult de mengmachine met de juiste ingrediënten. Met enige regelmaat hebben we ook handwerk op de productieafdeling. Dit betekent dat we producten, meestal in zakjes, met de hand vullen en vervolgens in dozen verpakken.

Door de grote hoeveelheid verschillende producten die wij binnen verschillende productieprocessen produceren en verpakken is het werk bij ons afwisselend en sta je met regelmaat op een andere plek binnen onze processen.

Sta je aan de productielijn samen met onze machine operator, dan leren we je na verloop van tijd graag ook om een stukje verantwoordelijkheid te nemen. Je gaat de kwaliteit bewaken, houdt het productietempo in de gaten en bekijkt of je binnen het geplande productieschema (productiestaten) blijft. Heb je technische vaardigheden, dan leren we je ook graag het omstellen van de machines, zodat je dit samen met de operator kunt oppakken.

 
Waar zijn wij naar op zoek?

  • Je hebt (V)MBO niveau en hebt technisch inzicht. BBL-leerlingen techniek zijn zeer welkom.
  • Je bent betrouwbaar en komt je afspraken na.
  • Je bent bereid via ons de HACCP (hygiëne) cursus te volgen.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed.
 
En verder…..
  • Jij bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar.
  • Je beschikt over eigen vervoer naar Leimuiden, ons adres aan de Waaier 10.
  • Je bent fysiek helemaal fit, zodat het lichamelijk werk voor jouw geen enkel probleem is. Ontwikkelen van spierballen zijn opgenomen in je arbeidsvoorwaarden ;)
  • Je werkt graag in een klein en persoonlijk familiebedrijf.
 
Wat wij bieden:
Een klein team van productiemedewerkers en machine operators, die jou het vak leren. Als het gezien jouw werktijden lukt, koppelen we je aan een persoonlijke buddy/ coach.
Arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Groothandel in levensmiddelen en een marktconform salaris. Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
 
Heb jij interesse?
Meld je aan bij Yvette Lefeber, HR Manager van TerraSana. Dit kan met een e-mail via
Yvette.Lefeber@TerraSana.nl of via 06-15902402
 

terug