HRM stagiair of afstudeerder gezocht!
TerraSana is al bijna 40 jaar specialist op het gebied van biologische voeding. We produceren, verpakken en leveren meer dan 400 verschillende TerraSana producten, zoals ahornsiroop, notenpasta, Japanse sojasaus en muesli. We verkopen onze producten over heel Europa, vooral in Duitsland, Frankrijk en Spanje. In onze producten zitten geen onnodige toevoegingen, ze zijn goed voor jou én de planeet. Daarom is onze slogan 'positive eating'. Letterlijk betekent TerraSana ‘gezonde aarde’. Je vindt onze producten in de biologische supermarkten en speciaalzaken.

Draag jij graag bij aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van onze organisatie?

Onze HR-afdeling is nog piepjong. In maart 2019 is de eerste HR-manager gestart met het ontwikkelen van de HR-instrumenten voor TerraSana. Omdat er genoeg te doen is binnen onze sterk professionaliserende organisatie zijn we op zoek naar ondersteuning.

Dit kan op verschillende manieren:
 • In een meewerkstage, waarbij de HR-manager de operationele taken aan de stagiaire overlaat. Natuurlijk begeleiden we je hoe je e.e.a. oppakt, maar we laten je ook vrij, zodat je je eigen manier vindt.
 • In een stageopdracht:
  • Alle functieprofielen dienen in overleg met de medewerkers en managers geüpdatet te worden en een vast format te krijgen dat voldoet aan de CAO (Groothandel in Levensmiddelen) eisen en externe certificeringseisen.
  • Het waarderen van de verschillende functies aan de hand van de ORBA-methode (CAO).
  • Het onderzoeken van marktconforme beloning van de verschillende rollen binnen de organisatie en het opstellen van een salarishuis, waarbij tevens rekening wordt gehouden met de CAO-functiewaardering.
  • Het opstellen van een modern en duurzaam personeelsbeleid c.q. personeelshandboek, waar alle informatie voor onze medewerkers wordt gebundeld.
 • Een of meerdere van de hierboven genoemde opdrachten kan ook vormgegeven worden als afstudeeropdracht.
We laten de opdracht(en) graag vervullen binnen de periode mei tot december 2020, met een uitloop naar februari 2021.

Zie jij het zitten om bij ons stage te lopen, een opdracht te vervullen en/of af te studeren? We horen graag van je via Yvette.Lefeber@TerraSana.nl of via 06 159 024 02
 

terug