Voel de verandering in de lucht!


(27-november-2014)
TerraSana was een van de eersten om een complete, mooie en uiteraard biologische lijn Raw Superfood te introduceren. Sindsdien is er veel veranderd. Raw Superfood is niet meer weg te denken uit de dagelijkse voeding en heeft een geheel nieuwe kijk gegeven op hoe waardevol echte voeding wel niet kan zijn. Deze bijzondere producten maken je ontbijt, lunch, sportdrank, of homemade taart zoveel spannender. Daar worden we allemaal een stukje vrolijker van. Dat is Positive Eating!
 
 

Alleen de puurste biologische ingrediënten

RawSuperfood maakt onze voeding echt een stukje leuker. En natuurlijk probeert iedereen een graantje mee te pikken. Maar we blijven trouw aan ons uitgangspunt: alleen de puurste biologische ingrediënten uit de beste en meest betrouwbare bron zijn goed genoeg voor onze Raw Superfood-lijn. Geen concessies!“ 
 

In een heel nieuw jasje!

Raw Superfood, TerraSana, biologisch, puur,

Raw Superfood hoort in de hedendaagse keuken, dat laten we nu ook echt zien. Een prachtige nieuwe verpakkingslijn. Opvallend, fris, modern en vrolijk met een kwalitatieve uitstraling. Precies wat deze bijzondere producten nodig hebben. 
 

Super dagelijkse voeding

Sinds begin 2013 voel je echt verandering in de lucht. Echte voeding heeft nog nooit zo in de belangstelling gestaan en dat is een heel goede zaak. Mensen geloven niet zomaar alles wat een fabrikant of winkelketen beweert. Men wordt bewuster en men gaat steeds meer zelf etiketten lezen. De belangstelling voor een veranderd voedingspatroon is zeer levend. Daarmee kwam vanaf 2013 Superfood enorm in de belangstelling . De gekte is er nu een beetje af, Raw Superfood is, niet onterecht, voor velen een vast onderdeel geworden van de dagelijkse voeding. TerraSana heeft vanaf het prilste begin gekozen om Raw Superfood echt voeding te laten zijn. Geen halve “geneesmiddelen”. Het zijn bijzondere en unieke producten, maar het blijft in onze visie voeding die uiteraard zeer bij kan dragen aan een gezonde en gevarieerde levensstijl.Niks hype, gewoon dagelijkse kost

En velen hebben dat ook ontdekt. In de natuurvoedingsbranche worden de RawSuperfoods dan ook als dagelijks ingrediënt verkocht, en door velen aan allerlei gerechten en bakwaren toegevoegd of als voedzaam ontbijt in de vorm van smoothies of gemengd met fruit genuttigd. Niks hype, gewoon dagelijkse kost. En dat zal ook zo blijven. Daar zijn wij van overtuigd. Het ‘hyperige’zit bij een andere groep consumenten en bij andere verkooppunten.


Prachtige nieuwe presentatie:logo, terrasana, nieuw, biologisch, merk,

De jasjes worden geheel herzien en daarmee krijgen de RawSuperfoods een eigentijdse, frisse, actieve en vrolijke uitstraling. We hanteren geen gezondheidsclaims, maar vertellen iets over het unieke karakter en herkomst en gebruik. Dat Baobab van de baobab- ofwel apenbroodboom komt, die de boom des levens genoemd wordt. En dat Maca ook wel het “ginseng van de Andes” heet, om maar een paar voorbeelden te noemen. Leuke positieve weetjes die het unieke karakter van de producten veel beter weergeven dan willekeurig welke claim. “Positive eating” is de boodschap.
Deze nieuwe presentatie gaat vanaf nu geleidelijk instromen. Alles tegelijkertijd kan helaas niet. Maar zo heeft iedereen de tijd en gelegenheid te wennen aan het vernieuwde TerraSana uiterlijk en hoeven ze niet onnodig naar het oude vertrouwde product te zoeken. Wij zijn weer trots op het resultaat. Doet je mee?
 

TerraSana Positive Eating, wordt steeds zichtbaarder.

Na de notenpasta’s  en Raw Superfood potten zijn nu klaar. Al onze in eigen huis - in zakjes - verpakte producten als noten en zuidvruchten, granen, peulvruchten, onze befaamde muesli’s, enz. ondergaan nu de make-over. In het voorjaar hopen we de Japanlijn fraai en lekker vorm gegeven te hebben. Dan blijven er nog genoeg producten over, maar hebben we al meer dan 70% van de producten gehad. 

terug