NIEUW! SANTE Douchegel, Bodylotion en Deodorant!
Sante, lichaamsverzorging, bodylotion, douchegel, deo, nieuw
Speciaal voor deze zomer introduceert SANTE Natuurcosmetica de nieuwe lichaamsverzorgingslijn. Een prachtige lijn met douchegel, bodylotion en deodorant in de lekkerste geuren en de beste ingrediënten. Verfrissend citroen, vitaliserende gojibesjes en langhoudende, verzorgende deodorant.

Ontspannend en rustgevend

De nieuwe lichaamsverzorgingslijn heeft voor ieder wat wils. Voor ontspanning kun je kiezen voor de zachte geur van tere bloesems. Met de douchegel of bodylotion ‘happy blossom’ wordt de huid zacht en grondig gereinigd en tegelijkertijd verwend met kostbare extracten uit bio-malve en sap van de aloë vera. Zo verzorg je je huid ook goed tegen uitdroging met het warme weer.

Verfrissend en energiek

Ga je liever voor een verfrissende douche met de sprankelende geur van citroen? Met de douchegel en bodylotion ‘lemon fresh’ geef je je lichaam een energiekick en hydrateer je je huid intensief.

Vitaliserend en hydraterend

En anders is er altijd nog de power van de gojibes, een douchegel of bodylotion vol met kostbare extracten van de bio-gojibes en bio-limoen.
Om het af te maken is er de nieuwe, langhoudende en verzorgende deodorant. Zo houd je je lichaam fris en verzorgd voor de zomer. Natuurlijk zonder aluminiumzouten.

De SANTE lichaamsverzorgingslijn bestaat uit:

-          Douchegel of bodylotion ‘ happy blossom’
-          Douchegel of bodylotion ‘ lemon fresh’
-          Douchegel of bodylotion ‘ goji power’
-          Deodorant roll on 24h
De douchegels hebben een inhoudsvolume van 200ml, de bodylotions een van 150 ml en in de deodorant zit 50ml. De adviesverkoopprijs van de douchegels en bodylotions is € 5,95 en die van de deodorant is € 8,50.

Verkrijgbaarheid

SANTE is een jong en hip natuurcosmeticamerk dat betaalbaar is voor iedereen. De nieuwe producten zijn in sommige (web) winkels al verkrijgbaar, en dit zal gedurende dit jaar alleen maar meer worden.  

terug