​Sterk en gezond haar met nieuwe LOGONA lijn

We zijn steeds vaker op zoek naar natuurproducten voor ons haar. Geen schadelijke chemicaliën, maar kwalitatief hoogwaardige natuurcosmetica. LOGONA werkt al enkele tientallen jaren aan een prachtig setje biologische natuurproducten voor haar, hoofd en lichaam. 

LOGONA is altijd op zoek naar vernieuwing. Ze wil het beste voor uw haar. Heb je droog, vermoeid, of beschadigd haar? Het NIEUWE setje van drie shampoos en drie conditioners helpt je bij de bescherming en versterking van je haar. Stuk voor stuk heerlijke, natuurlijke shampoos met unieke ingrediënten. Als uw haar maar perfect zit! 

LOGONA's visie

LOGONA vertrouwt op de kracht van de natuur en neemt verantwoordelijkheid voor de planeet. Zo zijn grondstoffen van gecontroleerde biologische teelt en wildpluk, en worden er uitsluitend plantaardige oliën gebruikt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er paraffine, parabenen of siliconen in de producten zit. Ook zijn de verpakkingen op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en zijn de producten veganistisch. Producten die ons haar goed doen!

Haarverzorging voor iedereen

LOGONA weet wat de klant wil en heeft haarverzorgingsproducten voor iedereen. De natuurlijk herstellende complexen in de drie nieuwe setjes shampoo en conditioner versterken de haarstructuur en zijn ideaal voor het probleemhaar. De biologische aloë vera biedt droog, vermoeid haar bescherming en hydratatie. Bio-arganolie helpt broos en beschadigd haar glans terug te vinden. De shampoo en conditioner met bio-cafeïne geeft het fijne, futloze haar volume en veerkracht en maakt het elastisch. Zo heeft LOGONA voor iedere verzorgingsbehoefte wat wils.

Nog even op een rijtje:

  • Shampoo of conditioner ‘Hydratatie’ met bio-aloë vera
  • Shampoo of conditioner ‘Glans’ met bio-arganolie
  • Shampoo of conditioner ‘Energy’ met bio-cafeïne

Dankzij Terrasana kun je de producten nu op veel plekken in het land vinden. Uniek in Nederland!

terug