Vernieuwing SANTE & LOGONA assortiment


Chemische stoffen, parabenen, siliconen daar zit niemand op te wachten.100% natuurlijk, dierproefvrij, biologisch, duurzaam, BDIH en NaTrue gecertificeerd, dat is wat we willen. Oftewel er is een groeiende belangstelling voor Natuurcosmetica. Geweldig! 

 
Als importeur van natuurcosmetica merken SANTE en LOGONA in Nederland, willen we dan ook beide merken sterker profileren in de succesvolle assortimentsgroepen. Dat levert een overzichtelijker, sterker en toekomst georiënteerd assortiment op voor beide merken. Ook een leuk bijkomend voordeel is dat de merken dan in de toekomst beter beschikbaar zullen zijn. 
 

Het merk SANTE natuurcosmetica 

SANTE maakt het gebruiken van natuurcosmetica tot een genoegen voor het hele gezin. De innovatieve, puur plantaardige verzorgingsproducten zijn ongecompliceerd, trendy én betaalbaar. Het jonge, kleurrijke imago van SANTE is zo natuurlijk als de receptuur. De producten van SANTE bevatten uitsluitend werkzame stoffen op plantaardige basis, evenals kostbare extracten en oliën van gecertificeerde biologische kwaliteit. Nagenoeg alle SANTE producten zijn BDIH en NaTrue gecertificeerd, glutenvrij en/of veganistisch!

Wat je binnekort steeds meer van SANTE zult tegenkomen:

- Family: Naast lichaamsverzorging en haarverzorging nu ook  gezichtsverzorging!
- Overige lichaamsverzorging: tandpasta (met nieuwe Tandgel Vitamine B12 zonder fluoride), deodorant en Femme scheerschuim.
- Haar: shampoo, haarkleuring, -styling en -verzorging.
- Mannen, beide lijnen: Homme l (met kruidig-frisse geur) en Homme ll (met houttonen).

Meer informatie www.terrasana.nl/sante

 

Het merk LOGONA natuurcosmeticaAls pionier binnen de natuurcosmetica vertrouwt LOGONA al 35 jaar op de kracht van kruiden en planten. Het continue innoveren en ontwikkelen van het assortiment heeft ervoor gezorgd dat er een mooi assortiment staat, van gezichtsverzorging tot lichaams- en haarverzorging voor man, vrouw, en kind. Alle producten voldoen aan de strengste natuurcosmetica criteria. 

 

Wat je binnenkort van LOGONA steeds meer voorbij zult tegenkomen:

- Gezichtsverzorging: Bio-Rozen en AgeProtection (uitbreiding: 4 nieuwe producten!)
- Haar: kleurenshampoos, extra verzorging, haarstyling en haarkleuring. 
- Lichaamsverzorging/specials: Lavaerde en Pur.
- De “Kids” lijn.
- De “Mann” lijn.
 
Meer informatie www.terrasana.nl/logona 

terug