Amanprana Keizerlijke thee

Keizerlijke ‘Kotobuki’ thee drinkt van het hele blad voor meer ORAC

Amanprana inspireerde haar keizerlijke “Kotobuki” theegamma op de unieke traditionele Japanse productie van Matcha en creëerde 3 keizerlijke “Kotobuki” thees: Matcha, Rooibos en Earl Grey.

Amanprana “Kotobuki” thee wordt gewonnen uit de hele, jongste en fijnste blaadjes van de Camelia sinensis uit Japan (Matcha), de Aspalathus linearis uit Zuid Afrika (Rooibos), Darjeeling van eerste pluk en Assam van eerste pluk uit India (Earl Grey). De nerven worden vakkundig verwijderd en het blad wordt op granietmolens traag vermalen tot een ultrafijn theepoeder. Dit gebeurt met slechts 40g per uur en met behoud van kwaliteit, smaak en nutriënten.

Bij moderne groene-, Earl Grey- of Rooibos-thee blijft 85% van de voedingstoffen in het theezakje zitten. Bij de traditionele “Kotobuki” thees van Amanprana drinken we als het ware het hele blad. Kotobuki Matcha bevat bijvoorbeeld 137 keer meer EGCG-catechinen als bijvoorbeeld groene thee.





Vraag in de winkel naar de gratis folder 'Voeding als medicijn' van Amanprana

terug