TerraSana wordt TerraSana Positive Eating

Er zit verandering in de lucht...

1-november-2014 
Er is iets gaande…. Iets moois, iets goeds. Er wordt steeds meer gezocht naar echte producten. Voeding die je echt voedt. Voeding die goed doet. Voeding waar je blij van wordt.


Puur, eerlijk en kwaliteit! 

Wat goede voeding is, weten we bij TerraSana al 25 jaar. TerraSana is gekend door haar kwalitatief hoogwaardige biologische producten! Onze producten worden met zorg uitgekozen. Met aandacht voor herkomst, ingrediënten, smaak en productiewijze. Geen poespas maar puur, eerlijk en van goede kwaliteit. En bereid door mensen met hun hart en hun ziel. Die weten wat ze in handen hebben.


Bio = bio!

Daarin zijn we bij TerraSana best wel een beetje eigenzinnig. Bij ons is bio echt bio. We bereiden veel zelf en zoeken de mooiste ingrediënten. We willen voeding maken waarvan je tot in je tenen voelt dat het klopt. Waarvan we zeker weten dat het goed zit. Waarmee je ook nog eens iets goeds doet voor de wereld om ons heen. Samen!
Voeding voor iedereen. Voeding waarvan je een glimlach op je gezicht krijgt.
 
Dat is voor ons positive eating! En dat gaan we vanaf nu ook laten zien, laten ervaren, want daarin waren we in het verleden een beetje te voorzichtig.  
Tijd voor iets nieuws dus!

terrasana, biologisch, voeding, kwaliteit, puur, natuurlijk,

 

Een nieuw logo

TerraSana wordt ‘TerraSana positive eating’: Een vrolijk merk in een nieuwe vorm. Met een kleurig fris logo en nieuwe verpakkingen. Onze vertrouwde producten pakken we daarom één voor één aan. 
 

21 notenpasta’s in een nieuw jasje

We zijn gestart met één van onze puurste producten: de met trots in eigen huis bereide notenpasta’s en voegen gelijk 2 nieuwe producten aan de lijn toe. De 3-Mix: een gemengde notenpasta van cashew, amandel en hazelnoten en een tahin van zowel gepeld als ongepeld sesamzaad. De notenpasta’s worden snel gevolgd door de TerrasSana Raw Super Foods: over positive eating gesproken…. 
 
 

terug