Nieuw van LOGONA: drie donkere haarkleuringen!


Wil je je donkere haar op een natuurlijke manier kleuren? LOGONA heeft het haarkleuringassortiment uitgebreid met drie fantastische donkere tinten: chocoladebruin, koffiebruin en intens zwart. Prachtig voor de brunettes en zwartharigen!

De LOGONA haarkleurpoeders bevatten een fijne mix van 100% natuurlijke kleurstoffen, zoals rode biet, koffie, walnootschil en hibiscus. De toegevoegde biologische tarweproteïnen en waardevolle jojoba-olie zorgen voor een natuurlijke glans in je haar. Alle producten zijn vrij van peroxide, ammoniak, PPD en andere chemische bestanddelen. Ook zul je er geen synthetische kleur-, geur-, en conserveringsstoffen in vinden. Hierdoor blijft je haarstructuur beter in balans en behoud je haar zijn natuurlijke schoonheid. 

Chemisch of natuurlijk

In tegenstelling tot chemische haarkleuring vervangt LOGONA haarkleuring de originele kleur van je haar niet, maar legt deze een kleurlaagje om je haar. De uiteindelijke kleur wordt bepaald door de interactie tussen je natuurlijke haarkleur en de gekozen haarkleuring. 100% natuurlijk, 100% individueel. En de kleur is ook nog eens lang houdbaar!

De perfecte combi van kleuren

Uniek aan de LOGONA haarkleurpoeders is dat ze onderling met elkaar te mixen zijn. Zo kun je je donkerbruine haar nét een tintje donkerder maken, of je haar een fantastische rode gloed geven. Zelfs een diepe zwarte kleur is te realiseren met de nieuwe intens zwart. Eindeloze mogelijkheden voor iedereen!

Geblondeerd haar

Heb je geblondeerd haar? Let er bij het kleuren dan op dat de kleur van je keuze niet te ver van je huidige haarkleur af ligt. Zorg er, voordat je gaat verven, bovenal voor dat je haar vrij is van siliconen en goed is voorbehandeld met een voorbehandelingsproduct. Ons advies is om altijd eerst een of twee strengen uit te proberen om te kijken hoe de kleur uitvalt. 

Meer informatie

Lees je in voordat je je haar kleurt met natuurlijke haarkleuring. In onze brochure staat alles wat je moet weten voor je je haar met natuurlijke haarkleuring bewerkt. Daarbij is onze kleurkaart perfect om een idee te krijgen van hoe de gekozen kleur uit gaat vallen.

terug