Vrolijke, nieuwe look voor onze afpaklijn!

Eindelijk is het zover. Met trots presenteert TerraSana de compleet in een nieuw jasje gestoken afpaklijn. Deze lijn bestaat uit 125 prachtige in zakjes verpakte producten, die onderverdeeld zijn in verschillende groepen: noten, zuidvruchten, zaden, muesli, ontbijtgranen, Raw Superfoods, melen, rijst, peulvruchten en granen. Niet alleen hebben de zakjes een mooie, eigentijdse uitstraling gekregen, ook zijn de verpakkingen zelf aanzienlijk verbeterd. Steviger én milieuvriendelijker. Zo komen TerraSana’s kwalitatief hoogstaande producten nog meer tot hun recht!

De buitenkant

Natuurlijk willen we dat iedereen net zo enthousiast wordt over onze nieuwe verpakking als wij. De natuurlijke, trendy look springt in het oog en straalt uit waar TerraSana voor staat: mensen blij maken met hoogwaardige, biologische voedingsproducten. Positive eating!   

De binnenkant

Aan de binnenkant is niets veranderd. TerraSana weet al 35 jaar wat goede voeding is en zet de best mogelijke producten met passie op de markt.
In de zakjes zit mooie, kwalitatief hoogwaardige voeding waar iedereen van mee kan genieten. Wat je proeft, is huisgemaakte kwaliteit. Bij TerraSana worden de 125 producten uit de afpaklijn in huis gemixt en verpakt, door mensen die weten wat ze in handen hebben. Mensen die van goede voeding houden en graag andere mensen blij maken met goede voeding. Door TerraSana’s werkwijze en testen voorkomt hij dat er binnen de verpakkingsafdeling contaminatie van gluten ontstaat op de van nature niet-glutenhoudende producten.

De groepen

Noten, zaden en zuidvruchten

Als je een notenfreak bent, zit je goed bij TerraSana. Bij hen vind je noten in alle soorten en maten. Gepeld, ongepeld, geroosterd, ongeroosterd, gezouten of ongezouten. Of je nu noten bij je ontbijt doet, als vleesvervanger gebruikt of tussendoor eet: van deze lekkere bio-noten kun je altijd genieten! Doordat de meeste van TerraSana’s naturel noten van raw kwaliteit zijn, en dus niet boven de 42 graden verwarmd, is de maximale voedingswaarde bewaard gebleven. Op het vernieuwde etiket staat duidelijk vermeld welke producten raw zijn.

Muesli en ontbijtgranen

TerraSana’s eigen fabricaat muesli is er een van kwaliteit en dan ook razend populair. De muesli bestaat voor 40% uit noten, zuidvruchten en zaden en is niet voor niets al jaren de standaard in natuurvoedingsland!

Raw Superfoods

Raw Superfood producten winnen nog dagelijks aan populariteit. Voor veel mensen is het een vast en alledaags ingrediënt geworden dat aan menig recept kan worden toegevoegd. Gezond eten is zo makkelijk!

Melen

Met onze heerlijke amandelmeel kun je de lekkerste glutenvrije recepten maken. Bovendien is het goed te combineren met andere melen.

Peulvruchten, granen en zaden

Peulvruchten zijn belangrijke ingrediënten die steeds vaker worden gezien als vleesvervangers. Uitermate geschikt voor degenen die bewust en gezond willen eten!

terug