De lekkerste bio-dropjes in nieuwe look!

Wil jij ook onbezorgd van drop genieten? Lekker Nederlands op zo’n zwart zoetig- of zoutigheidje knabbelen? TerraSana heeft nu lekkere en verantwoorde drop zonder chemische toevoegingen. Bereid met passie en de beste, natuurlijke ingrediënten.

Uniek!

Biologische drop vind je niet zomaar overal. TerraSana is één van de weinigen met zo’n uitgebreide biologische droplijn. Heb je onze nieuwe look al gezien in de winkels? Een lekkere, dropperige look die net zo mooi als dat ie lekker is!
 
We hebben drop in alle soorten maten. Lekker stevig, zacht, zout en zoet. De uitgebalanceerde combinatie van o.a. biologische zoethoutwortelextract en anijsolie zorgen voor de karakteristieke dropsmaak die zo lekker lang blijft hangen.
 
In de drop van TerraSana vind je o.a. de bijzondere blackstrap melasse en maïsstroop. Zoetstoffen uit de natuur!
 
Drop wordt pas echt drop met zoethoutwortel. TerraSana’s hoogwaardige, biologische zoethoutwortelextract komt uit Zuid-Italië en is van de best denkbare kwaliteit. Om de drop te binden, gebruikt TerraSana biologisch tarwemeel.

Veganistisch!

Ben je veganist? Dan kun je 13 van de 15 soorten eten. De niet-veganistische uitzonderingen zijn JO-JO en Confetti. De pastilles bestaan uit puur zoethoutextract, al dan niet met biologische mint of anijs. Heerlijk kleine pastilles, ongezoet en superzacht voor je keel.
 
Dit is drop zoals het bedoeld is! Natuurlijk genieten, natuurlijk lekker.
 
Ga snel in de winkels kijken of je onze drop kunt vinden! Let op: in sommige winkels kan het een tijdje duren voordat de producten met de oude look uitgelopen zijn. 

terug