Je favoriete bioproduct? Dat is toch de 3-mix notenpasta?

       

TerraSana’s 3-mix notenpasta is genomineerd voor de titel ‘mijn favoriete bioproduct’! Dat vinden we natuurlijk hartstikke leuk. VIndt u dat onze 3-mix notenpasta het verdient om te winnen? Stem dan mee!  Dat kan via www.mijnfavorietebioproduct.nl. Het product dat tussen nu en 15 januari 2016 de meeste publieksstemmen krijgt, wint de titel. Doet u mee? Uw stem is 50 euro aan boodschappen waard! 

Gemalen pinda’s op brood: dat vinden we heel normaal. Maar is het niet speciaal om een mix van gemalen cashewnoten, amandelen en hazelnoten op brood te smeren? De 3-mix notenpasta van TerraSana is een heerlijke combinatie van pure, biologische noten. Geen toevoegingen, maar 100% vermalen noten in een potje. En omdat het écht uitmaakt welke noten je gebruikt en hoe je ze brandt en maalt, doet TerraSana dit in eigen huis. Met liefde voor goede, biologische voeding en met de zekerheid dat we de hoogste kwaliteit noten met de beste, pure notensmaak in het potje stoppen. Wat vindt u zo lekker/goed/verrassend aan onze 3-mix notenpasta? Maak iets leuks van uw inzending, want de leukste inzending krijgt een tas met gratis boodschappen!

Deze producten doen ook mee:
-    Arnica Massageolie van Weleda
-    Bee natural cosmetics MEN van de Traay
-    Demeter rode bieten van Estafette Odin
-    Ekoland chocopasta van Natudis
-    Havergrutten van de Halm
-    Mureda Drágora Rood van Natrada
-    Natural Temptation – Lots of love thee van Organic Flavour Company
-    Rozenspray Conditioner van Urtekram
-    Spelt pizza van Albert Heijn
-    Tomatensaus passata rustica van de Nieuwe Band
-    Your Organic Nature rode linzen pasta van Udea

De Verkiezing van de Beste Biologische Winkel is een initiatief van Bionext en de Vereniging van Biologische Producenten en Handel. Directeur Bionext, Bavo van den Idsert: “Met de groeiende vraag naar biologisch is er steeds meer ruimte voor nieuwe biologische producten. Producenten spelen daarop in door een steeds breder assortiment aan te bieden, dat verkrijgbaar is via de biologische speciaalzaak en de supermarkt.” Consumenten mogen nu laten horen wat hun favoriete bioproduct is en waarom ze daar zo enthousiast over zijn. De leukste inzendingen worden beloond met gratis boodschappen. U kunt stemmen tot 15 januari 2016.


 

 

terug