Actie in 2016: maandelijks recepten van Amber Albarda

Voor lekker eten zijn we allemaal gevoelig. Vooral als het eten er ook nog eens prachtig uitziet! In 2016 stallen we het mooiste en lekkerste natuurlijke eten voor u uit. In de winkels én online.
 
Wellicht kent u haar: kookboekenschrijfster Amber Albarda. Ze heeft zeven succesvolle boeken geschreven over lekker en gezond eten. Haar bekendste boek ‘Eet jezelf mooi, slank en gelukkig’ is een toegankelijk boek dat gaat over gezonde voeding en tegelijkertijd laat zien hoe gemakkelijk het is om met een paar veranderingen gezonder te gaan leven en je gelukkiger te voelen.

Over Amber

Amber is voedingscoach, kookboekenschrijfster en moeder. Ze gaat volledig voor een biologische, gezonde levensstijl. We willen allemaal genieten, maar ons ook gelukkig en gezond voelen. Amber wil mensen inspireren en laten zien hoe je dit kunt bereiken. Gezond eten, gezond genieten!

Amber en TerraSana

Omdat onze visie op eten helemaal past bij Ambers visie, hebben we niet alleen twee van haar boeken in ons assortiment opgenomen, maar zijn we ook een uitgebreide samenwerking gestart met mooie maandelijkse acties voor in de winkels. Zo kunnen we tastbaar maken hoe simpel het is om lekker en natuurlijk te eten!

Maandelijkse acties

Vanaf deze maand promoten natuurvoedingswinkels door het hele land elke maand een lekker recept van Amber Albarda. Haar recepten zijn gezond, biologisch en lekker toegankelijk. Het eerste recept is een toepasselijke slanke-januari-soep: Japanse misosoep. Voor de soep heeft u o.a. onze genmai miso, tamari, geroosterde sesamolie en de glutenvrije boekweitnoedels met zoete aardappel nodig. Bijzondere Japanse producten die nu ook te verkrijgen zijn in onze nieuwe look!

Wat kunt u ermee?

U kunt de receptkaartjes vinden in natuurvoedingswinkels door het hele land. Elke maand promoten de winkels een nieuw recept, passend bij de tijd van het jaar. Op het receptkaartje kunt u in één oogopslag zien welke ingrediënten nodig zijn voor het recept. De benodigde producten zijn bovendien nog eens extra voordelig geprijsd in de winkels. Extra reden om deze speciale producten eens uit te proberen!

Meer weten?

Klik hier voor het recept van deze maand.
Klik hier voor meer informatie over onze tamari.
Klik hier voor meer informatie over onze miso’s.
Klik hier voor meer informatie over Amber Albarda.
Klik hier voor meer informatie over Ambers boeken.

Bent u winkelier?

Klik hier om het POS-materiaal te downloaden. (scroll down)


 

terug