Nieuw Amber Albarda recept: Osawa cake!
Een nieuw Amber Albarda recept is uit! Deze maand bakken we een lekkere Osawa cake. Helemaal natuurlijk gezoet. Boordevol gezonde ingrediënten die iedereen wel in zijn keukenkastje heeft staan. Benieuwd naar het recept? Hij staat voor je klaar in de winkels!

Het recept van de maand: Osawa cake!

Vorige maand heeft u Ambers misosoep kunnen uitproberen. Met deze Japanse start luidden we dé receptenactie van 2016 in. Iedere komende maand schrijft Amber een heerlijk en toegankelijke recept dat opgebouwd is uit lekkere biologische ingrediënten. De receptkaartjes zullen in veel natuurvoedingswinkels te vinden zijn. Daarmee kun je thuis op je gemak aan het recept beginnen. En de TerraSana producten die nodig zijn voor het recept: die zijn de hele maand in de aanbieding!

Voor de cake heb je o.a. onze zilvervliesrijst, havervlokken, volkoren speltmeel, amandelschaafsel en Blue Thompson rozijnen nodig. Stuk voor stuk heerlijke producten van biologische topkwaliteit. Zo maak je een heerlijke winterse bio-cake die lekker is voor het hele gezin. Heb je een stuk over? De cake is ook erg lekker als ontbijt of voor de lunch!


Over Amber Albarda

Amber is voedingscoach, kookboekenschrijfster en moeder. Ze gaat volledig voor een biologische, gezonde levensstijl. We willen allemaal genieten, maar ons ook gelukkig en gezond voelen. Amber wil mensen inspireren en laten zien hoe je dit kunt bereiken. Gezond eten, gezond genieten! Lees hier meer over Amber Albarda.

Amber en TerraSana

Omdat onze visie op eten helemaal past bij Ambers visie, hebben we niet alleen twee van haar boeken in ons assortiment opgenomen, maar zijn we ook een uitgebreide samenwerking gestart met mooie maandelijkse acties voor in de winkels. Zo kunnen we tastbaar maken hoe simpel het is om lekker en natuurlijk te eten!

Bent u winkelier?

Hier kunt u het POS-pakket downloaden. (Amber Albarda POS-materiaal februari)

Hiermee downloadt u het volgende materiaal:
A5 Receptkaartje Osawa cake

A5 actiekaart Blue Thompson rozijnen
A5 actiekaart Quinoa Tricolore
A5 actiekaart Havervlokken

A8 schapkaart Blue Thompson rozijnen
A8 Quinoa Tricolore
A8 Havervlokken
A8 Macapoeder
A8 Moerbeien wit
A8 Dropslangen zoet
A8 Dropslangen zout

terug