Liefhebber van 3-mix / cashewpasta? Nu ook in 500 gram!
Op veler verzoek hebben we nu onze 3-mix notenpasta en cashewpasta in potten van 500 gram! Dezelfde biologische noten, dezelfde lekkere pasta, alleen in een grote pot. Liefhebbers kunnen dus nog voordeliger van onze notenpasta’s eten!

3-mix zonder pinda’s

Onze 3-mix is één van onze populairste notenpasta’s. Deze mix van amandelen, cashew- en hazelnoten is heerlijk puur! Het bijzondere van deze gemengde notenpasta is dat alle soorten noten komen op een mooie manier bij elkaar, waardoor je iedere noot terugproeft, maar toch een geheel andere smaaksensatie ervaart dan bij de niet-gemengde notenpasta’s en pindakazen.

Onze cashewnoten komen uit Burkina Faso, de hazelnoten uit Turkije en de amandelen uit Spanje.

Cashewpasta

Cashewpasta heeft een heerlijke, romige structuur en een lichtzoete smaak. De cashewnoten worden gedroogd, licht geroosterd en daarna vermalen in onze eigen productieruimte. Onze cashewnoten komen uit Burkina Faso.

Alleen voor op brood?

Notenpasta wordt het meest op brood gesmeerd, maar is verrassend genoeg lekker in heel veel zoete én hartige gerechten. 


Recept: gebakken aardappelen met 3-mix notenpasta


  • 500 gram aardappelen
  • 1 bouillonblokje
  • 1 el kokosolie
  • 1 ui
  • 3 el 3-mix notenpasta
Snijd de aardappelen in stukje en kook ze ongeveer 10 minuten in een ruime pan met kokend water. Doe de kokosolie in een koekenpan en fruit de ui. Voeg de gekookte aardappelen toe en bak kort aan. Doe het bouillonblokje en de notenpasta bij de aardappelen (voeg zo nodig af en toe wat water toe) en roerbak ze tot de aardappelen een goudbruin korstje hebben. Lekker met gegrilde groenten. Eet smakelijk!

terug