Probeer nu de huisgemaakte granola van Amber Albarda!
Ken je die geur van versgebrande noten, zaden en havervlokken? Met deze heerlijke granola van Amber Albarda geurt je huis niet alleen heerlijk, je ontbijtje wordt ook nog eens superspeciaal! Wij hebben het recept natuurlijk al geprobeerd en zijn verslaafd!
 
In de afgelopen maanden heb je al twee recepten van Amber Albarda kunnen spotten, online of in de natuurvoedingswinkels. En ook deze maand staat er weer een heerlijk recept van kookboekenschrijfster Amber Albarda voor je klaar. Het recept sluit naadloos aan op de trend dat we steeds meer terug willen naar de basis van eten. Eten zoals onze voorouders dat deden. Zo puur, onbewerkt en gezond mogelijk. Deze granola is heel gemakkelijk thuis te maken met biologische ingrediënten.

Heerlijk basisrecept

Granola is eigenlijk een soort cruesli. Het is een mix van havervlokken, noten, pitten en zaden. Met deze zelfgemaakte variant weet je exact hoeveel (in dit geval ongeraffineerde!) suikers je erin doet. En dat maakt deze huisgemaakte granola een stuk lekkerder én natuurlijk een beetje gezonder!

Dit Amber Albarda recept is een heerlijk basisrecept waarmee je eindeloos kunt variëren. De basisingrediënten zijn havervlokken, gemengde noten, pompoenpitten en zonnebloempitten. Wat het écht lekker maakt? De lichtzoete karamelsmaak van ahornsiroop en de combinatie van kaneel en nootmuskaat. Door de kokosnootolie te mixen met ahornsiroop krijgt de granola een lekkere crunchy bite en een aantrekkelijke goudbruine kleur.
 
Het recept is goed aan te vullen met allerlei soorten gedroogd fruit, noten, zaden, pitten, en superfoods. Onze favoriete toevoegingen? Cacaonibs, kokosrasp, lijnzaad en amandelschaafsel.  


Korting in natuurvoedingswinkels

Natuurlijk hebben we ook deze maand weer een aantal producten in de aanbieding gezet. Voor de gemengde noten, pompoenpitten en zonnebloempitten betaal je nu een scherpere prijs in de natuurvoedingswinkels. Zo maak je je biologische ontbijtjes niet alleen lekkerder, maar ook voordeliger!

Over Amber Albarda

Meer weten over kookboekenschrijfster en voedingscoach Amber Albarda? Ze heeft een superleuke website die je hier kunt bekijken. Amber heeft al een fiks aantal succesvolle kookboeken geschreven. Wij hebben twee van haar leukste boeken in ons assortiment opgenomen. Eet jezelf mooi, slank en gelukkig is een boek met veel informatie over eten en veel recepten die tot de verbeelding spreken. In Gezond feesten zijn veel ‘schuldvrije’ recepten te vinden voor de feestdagen. Leuk om inspiratie op te doen!

Bent u winkelier?

Het materiaal van deze maand kunt u hier downloaden. 

terug