Video! Sushi maken met Amber in 6 minuten!
Zelf sushi maken is helemaal niet zo moeilijk. Je hebt er alleen de juiste ingrediënten en benodigdheden voor nodig. Wil jij weten hoe Amber Albarda haar biologische sushi maakt? In deze video laat ze zien hoe je heel gemakkelijk zelf sushi maakt!

Welke producten gebruikt Amber?

Voor het maken van sushi heb je sowieso altijd goede vellen nori, sushirijst en sojasaus nodig. Amber gebruikte shoyu, maar als je van een iets krachtiger smaak houdt, is tamari ook erg geschikt! Om de rijst smaak te geven, gebruikte Amber de Japanse smaakmaker / kookrijstwijn 'mirin' en natuurlijk sushi-azijn. Waarmee je de sushirol opvult, is natuurlijk aan jou. Amber gebruikte avocado, sesamzaad, wortel, komkommer en gerookte wilde zalm voor de binnenkant van de rol en onze Japanse umepasta om de sushi in te dippen. Pas op, want umepasta bij de sushi is echt verslavend lekker!

Om de sushi te rollen heb je natuurlijk een sushimatje nodig. Amber gebruikte dit matje, dat gemaakt is van bamboe. Niet alleen ideaal om sushi mee te rollen, maar ook om al gerolde sushi in te bewaren!

Wat maakt Ambers sushi zo lekker?

De lekkere ume-avocadospread! Die moet je absoluut een keer proberen. Het is heel gemakkelijk en het maakt je sushi nét een beetje spannender. Kijk in het filmpje hoe Amber het doet! 

‚ÄčBio-sushi maken met Amber Albarda - TerraSana positive eating | Facebook 

terug