Nieuw Amber Albarda recept: Japanse okonomiyaki!
Als we okonomiyaki vrij vertalen vanuit het Japans, betekent het ‘gebakken of gegrild zoals je wilt’. Dit heerlijke, hartige pannenkoekje van Amber Albarda is gebakken in kokosolie. Het zit vol met bijzondere, Japanse ingrediënten. Heb je weleens seitan gegeten? Het is een goede vleesvervanger, want het bestaat voor bijna een derde uit eiwitten. Daarnaast gebruikt Amber in dit recept speltmeel in plaats van de reguliere meel. Een gevarieerd recept dat een goed alternatief is voor de Hollandse pannenkoek.

Je kunt dit recept goed maken voor de lunch, maar in Japan wordt okonomiyaki ook vaak geserveerd bovenop noedels. Zo heb je een heerlijke avondmaaltijd vol met heerlijke biologische ingrediënten!

Wil jij dit recept maken? In diverse natuurvoedingswinkels door heel Nederland zijn de receptkaartjes te vinden. En als je het receptkaartje vindt, kun je gelijk een aantal leuke aanbiedingen meepikken! Zo koop je de beste biologische seitan, instant misosoeppoeder, zwart sesamzaad en gembersiroop voor een leuke prijs!

Natuurlijk kun je het recept ook weer online vinden. We zijn benieuwd wat je ervan maakt! Laat het ons zien op Instagram of Facebook, dat vinden we leuk!
 


Bent u winkelier?

U kunt het POS-pakket hier downloaden. (scroll down)

terug