Chocopannenkoekjes van Amber: lekker voor moederdag!
Op moederdag moeten alle moeders verwend worden, toch? En natuurlijk mag het hele gezin daar van meegenieten. Het recept van de maand is deze keer helemaal moederdagproof. Amber Albarda bedacht een heerlijk recept voor, jawel, chocoladepannenkoekjes! Helemaal compleet gemaakt met opgeklopte kokosmelk en lekker vers fruit. Een verrukkelijk recept voor een lekker feestelijk ontbijt, een uitgebreide brunch of een gemakkelijke lunch.

Van spelt- en amandelmeel én natuurlijk gezoet!

Naast dat deze pannenkoekjes natuurlijk uit louter biologische producten bestaan, zijn ze ook nog eens natuurlijk gezoet! Banaan, ahornsiroop en het iets zoete amandelmeel maken deze gezondere variant op pannenkoeken tot een lekker verantwoord ontbijt!
Het leuke is dat je geen enorme boodschappenlijst hoeft af te werken, omdat je het meeste waarschijnlijk al in huis hebt. Zo kun je met de feestdagen wéér pannenkoeken bakken!

Van kokosmelk tot ‘slagroom’!

Heb je onze kokosmelk al weleens geprobeerd? Puurdere kokosmelk is er niet te krijgen. Het bestaat voor maar liefst 80% uit kokosnoot. Omdat de melk zich scheidt van het dikkere gedeelte, kun je hele leuke dingen doen met onze kokosmelk. Amber klopt het dikke gedeelte op en geeft er een lichte karamel- en vanillesmaak aan. Ben je veganistisch? Dan is dit een leuk alternatief voor slagroom!
We zijn natuurlijk erg benieuwd wat jullie van deze pannenkoekjes vinden! Laat gerust een berichtje achter op Facebook of Instagram, dat vinden we leuk!

Voor nu alvast een fijne moederdag! 

Leuke winactie

Elke maand hebben we leuke acties lopen in combinatie met de Amber Albarda recepten. Deze maand kun je een jaar lang gratis notenpasta winnen! Weten wat de voorwaarden zijn? Klik hier.

De receptkaartjes kun je natuurlijk weer in veel natuurvoedingswinkels vinden. De winkels die meedoen geven ook leuke TerraSana kortingen weg op de producten die bij het recept horen. Zo kun je lekker voordelig Amber Albarda recepten maken!

 

terug