Zelf sushi maken? Doe het met Ambers nieuwe recept!

Deze maand: zelf sushi maken!

Amber Albarda heeft voor deze maand een verrassend en volledig biologisch sushirecept bedacht. Een recept dat niet te ingewikkeld is, maar wel een paar unieke ingrediënten bevat. Zo word je in dit recept geconfronteerd met ume, een Japanse vrucht dat een bijzondere, zoutzure smaak heeft. Umepasta is een product dat veel mensen niet zullen kennen, maar het is heerlijk in combinatie met sushi!

Kookvideo met Amber

Ben je een beetje terughoudend met het zelf maken van sushi? Denk je dat het ingewikkeld is en veel tijd kost? Dat valt echt mee! We willen graag laten zien hoe gemakkelijk sushi maken eigenlijk is. Daarom laat Amber Albarda in onze kookvideo van TerraSana zien hoe het moet. Video bekijken? Dat kan hier.
 
Voor het rollen van sushi heb je qua benodigdheden niet veel meer nodig dan een sushimatje! In Japan noemen ze dit makisu, dus zo heten de matjes bij ons nu ook. Wil je er hashi (eetstokjes) bij? Ook die vind je nu in nieuwe look!
 

Vernieuwde Japanse producten 

Onze Japanse lijn is zo goed als helemaal vernieuwd! 90 prachtige, biologische producten. In Japan gemaakt, door vaak kleine (familie)brouwerijen met generatielange ervaring. De mooie geschiedenis en bijzondere productie- en fermentatieprocessen laten je de authentieke smaken van Japan ervaren! In het recept van Amber komen een aantal van deze Japanse producten terug: shoyu, ongezoete sushi-azijn, mirin, sushirijst, norivellen, zwart sesamzaad en umepasta.
 
 

Meer informatie

Natuurvoedingswinkels door heel het land doen een aantal producten uit het Amber Albarda recept maandelijks in de aanbieding. Ga dus snel naar de winkel en kijk of de winkels bij jou in de buurt ook meedoen. Een papieren receptkaartje kun je dan ook gelijk meepakken!
 
Laat ons weten als je het recept gemaakt hebt, dat vinden we leuk! Je kunt ons vinden op Facebook en Instagram

Winactie! Sushipakket

Tot 30 juni kun je een heerlijk sushipakket winnen! Meedoen? Kijk op het sushi receptkaartje wat je ervoor moet doen.

Klik op onderstaand plaatje om het recept te bekijken! 


 

terug