LOGONA en SANTE oogmake-up removers zeer goed


Het Duitse Öko-Test tijdschrift stuurde 19 verschillende oogmake-up removers naar het lab – die geschikt zijn voor non en waterproof make-up – en die al een zeer nauwkeurig ingrediënten onderzoek waren doorgekomen. Als winnaars kwamen uit de bus; de LOGONA en SANTE oogmake-up removers. Het feit dat er in de producten geen water wordt toegevoegd maar zachte en milde oliën en verzorgende vitamine E, heeft de kritische testers echt overtuigd. 

 


Vrouwen hebben veel over voor een onweerstaanbare look: mascara, oogschaduw enz. Maar ook al deze mooie make-up moet aan het einde van de dag weer van het gezicht worden gehaald.  Ongeveer 15% van de vrouwen gebruikt oogmake-up remover elke dag. Dit is erg belangrijk omdat de huid rondom de ogen extra kwetsbaar is omdat het erg dun is (15mm.) ten opzichte van de rest van de huid. 
 
Het huidige resultaat van de Öko-test is bijna zorgwekkend omdat maar 9 van de 18 producten tijdens de eind beoordeling als ‘Zeer Goed’ en ‘Goed’ uit te zijn gekomen. Hieronder vielen 6 gecertificeerde natuurlijke cosmetica merken. 
 


De ander helft eindigde onderaan met de beoordelingen ‘ruim voldoende’, ‘voldoende’ en er was zelfs één met een ‘onvoldoende’. 
 


Omdat paraffine, aardolie, siliconen en afglijdende van polyethylene glycol in andere producten waren aangetroffen en dit de huid rondom de ogen kan beschadigen kwamen de LOGONA en SANTE oogmake-up removers, als winnaar uit de bus! Bij deze producten wordt gebruik gemaakt van natuurlijke oliën, keuze extracten en vitamine E. 
 
 Verwijdert oogmake-up zacht en verzorgt de gevoelige huid rondom ogen en wimpers met aloë vera en wilde roos, amandel-, en jojobaolie van gecertificeerde biologische landbouw. Meer LOGONA gezichtsverzorging
 
Gecertificeerd: BDIH, NaTrue
Bestaat uit biologische granaatappel extract, biologische amandelolie, vitamine E, rozemarijn extract en biologische aloë vera, het verwijderd zelfs op zachte en verzorgende wijze waterproof make-up. Meer SANTE gezichtsverzorging
 
Gecertificeerd: BDIH, NaTrue

terug