NIEUW! Biologische Speltkoekjes

19 april 2013
Op zoek naar een verantwoord tussendoortje? Probeer de nieuwe biologische speltkoekjes van La Finestra. Grappige 'Zoo Party' koekjes voor kids, low fat BIO light koeken en speltbiscuitjes met chocoladelaagje. Geen suiker en melk toegevoegd. 

 

'Zoo Party' Speltkoekjes voor kids

Een stoere dinosaurus, leeuw of draak. De 'Zoo Party' biologische speltkoekjes zijn uitsluitend gemaakt van rijst, speltmeel en rijstdrank met calcium van plantaardige bron. Heerlijk als tussendoortje, maar ook verantwoord als ontbijt met bijv. rijst- of haverdrank. De verpakkingsinhoud is maar liefst 350 gr. Ideaal voor het hele gezin, ook in cacao verkrijgbaar.
 

Knapperige speltbiscuitjes  

Verwenmomentje voor jezelf? De Sweet Nut speltkoekjes met chocoladelaagje zijn een lekkere snack: een knapperig biscuitje bedekt met een laagje heerlijke chocolade gezoet met rijstmout. De koekjes zijn per 2 verpakt in een doosje van 4 stuks, ook handig om mee te nemen. 
 

Over La Finestra sul Cielo

La Finestra sul Cielo uit Turijn, ItaliĆ« produceert al meer dan 30 jaar verantwoordelijke biologische producten met granen zoals spelt, boekweit, quinoa, amarant en haver. De bedrijfsmissie is het selecteren van ingrediĆ«nten en producten zonder suiker en lactose, zeer geschikt voor veganisten. Bij het dagelijks naleven van deze missie staat het welzijn van de mens en aarde voorop.
 
Voor meer informatie www.terrasana.nl/tussendoortjes/
 

terug