Melkvervangers-Haverdrink en Rijstdrink

The Bridge breidt samenwerking met TerraSana uitConsumenten zoeken steeds vaker een alternatief voor melk. De biologische melkvervangers van The Bridge zijn een gezond alternatief voor mensen met een lactose en melkeiwit allergie. De eiwitten in haver en rijstmelk zijn bovendien licht verteerbaar.
TerraSana is al jarenlang de distributeur van The Bridge. Het assortiment voor de Nederlandse markt wordt nu uitgebreid. Naast de Rijstdrinks naturel en met vanille, amandel en hazelnoot en de Haver Kookroom is er nu ook The Bridge Haverdrink naturel en Haverdrink met extra calcium.
De melkvervangers van The Bridge passen ook prima in een vegetarisch en veganistisch eetpatroon.
 

Onze filosofie

“The Bridge” is gelegen aan de voet van de ”Monte Lessini” in de “kleine Dolomieten”. In 1994 zag er de eerste volledig Italiaanse rijstmelk het levenslicht. De kenmerkende passie en enthousiasme van dit familiebedrijf gecombineerd met voortdurend onderzoek leidde ertoe dat “The Bridge” vandaag de dag een uitgebreid assortiment van granendranken aanbiedt.
Alle producten zijn 100% biologisch gecertificeerd conform de Europese richtlijnen. Dit betekent dat de gebruikte landbouwgrondstoffen biologisch geteeld worden zonder gebruik van chemische toevoegingen en/of meststoffen. “The Bridge” is ook houder van het IFS-certificaat , een standaard voor hoge voedselkwaliteit-en veiligheid.

Onze "toegevoegde waarde"
Water: het eerste kwaliteitscriterium!

De geografische ligging van ons bedrijf geeft het unieke onmiskenbare voordeel dat we gebruik kunnen maken van natuurlijk water van een uitstekende kwaliteit. In het natuurpark van het Lessini gebergte stroomt op 450 meter boven het zeeniveau het water dat we gebruiken voor de productie van onze dranken. Het is net dit water waarvan de uitzonderlijke kwaliteit al bekend was in de 19° eeuw en dat aan onze producten zijn unieke en uitzonderlijke karakteristieken geeft.
Het gebruik van dit water is dan ook essentieel voor ons en beschouwen we dan ook als onze belangrijkste troef gezien water nog altijd het hoofdingrediënt is in het afgewerkte product.

Saffloerolie

Saffloer is een typisch distelgewas uit Zuid-Amerika waarvan we, door koude persing een olie verkrijgen met bijzondere kenmerken. Deze olie bevat slechts 11% verzadigde vetten en liefst 73,5% meervoudig onverzadigde vetten, waaronder omega 3 en 6. 

Alle producten van THE BRIDGE bevatten 0% cholesterol - 0% lactose
 

Tips hoe te gebruiken:

  • Gebruik haverdrink of rijstdrink ter vervanging van melk in je granenpap. Het geeft de pap een heerlijk zoete smaak!
  • Haverdrink/rijstdrink is ook lekker bij het maken van je favorieten smoothies! Kies voor haverdrink/rijstdrink als basis en varieer met diverse groenten en fruit. 
  • Havermelk/rijstdrink is uitermate geschikt voor het maken van cakes, taarten en desserts!
  • Bak lekkere koemelk vrije pannenkoeken met de rijstdrink van The Bridge!
  • Maak een heerlijke stevige rijstepap met rijstdrink als basis.
Meer weten over de melkvervangers van The Bridge?

terug