Nieuwe Notenpasta jasjes bekijken?De met trots in eigen huis bereide notenpasta’s zijn in een nieuw jasje gestoken! Ook zijn er gelijk 2 nieuwe producten aan de lijn toegevoegd. De 3-Mix: een gemengde notenpasta van cashew, amandel en hazelnoten en de Tahin van zowel gepeld als ongepeld sesamzaad.


 

Hoe gemaakt? In ons vernieuwde productieruimte

In onze geheel vernieuwde productieruimte worden de noten zorgvuldig en extra fijn vermalen en afgevuld. We gebruiken alleen de noten met de hoogste kwaliteit zodat we zeker zijn van de juiste pure smaak. Dat is zeer belangrijk, want toevoegingen daar doen we niet aan.

 

Welke 15 smaken? 

Natuurlijk hebben we pindakaas in een aantal varianten; Pindakaas fijn, Pindakaas fijn met zeezout, Pindakaas Crunchy en Pindakaas Crunchy met zeezout. 

En dan de notenpasta’s; Amandelpasta, Hazelnootpasta, Cashewpasta, Zonnebloempasta en de 4-mix gemende notenpasta met pinda. 

Maar we hebben ook nog sesampasta’s in verschillende soorten en maten: Tahin Wit, Tahin Dark (met en zonder zeezout) en nu de nieuwe Tahin – Sesampasta van ongepeld en gepeld sesamzaad. 
 

Voor de liefhebber - Voordeelverpakkingen! 

Natuurlijk hebben we ook aan onze grote fans gedacht. De voordeelverpakkingen hebben een inhoud van 500g. Dat is echt, genieten! 

 

Recepten

Benieuwd wat je nou allemaal met deze pindakaas, notenpasta’s en tahin kunt doen? Heerlijk op een sneetje brood, rijstwafel of cracker. Ook kun je van de pindakaas een heerlijke pindasaus maken, is Amandelpasta heerlijk als ingrediënt door Kaneel-Amandelbrood en de Chocoladepudding smaakt nog lekkerder met een beetje Cashewpasta.    


Bekijk alle producten

terug