Mango-reepjes #superfood

MANGO-REEPJES

Gedroogde mango – het lekkere fruitig tussendoortje #superfood

Nieuw van ons eigen merk TerraSana Superfood gedroogde mango-reepjes! 100% biologisch gecertificeerde gedroogde mango.

Deze heerlijke, friszoete gedroogde vruchten zijn lekker zoet en hebben een heerlijke geur. Lekkere snack voor als je zin hebt in iets zoets. Of om in stukjes te snijden, te laten wellen en bijvoorbeeld door je shake te doen of door taarten te doen.

Onze gedroogde mango-reepjes zijn afkomstig van verschillende kleine boeren uit Burkina Faso, een West-Afrikaans land dat bekend staat als één van de armste landen ter wereld. De export van mango’s is hier de belangrijkste bron van inkomsten voor de bevolking. De mango wordt geoogst in de periode van juni tot augustus.

Toepassing

Je kunt deze gedroogde mangostukjes zo eten of klein snijden en combineren met noten, goji bessen of ander gedroogd fruit. Gezond tussendoortje voor elk moment van de dag. Zeer geschikt voor kinderen.

Eet dagelijks een handje (ca. 10 gram) gedroogde mango. Een zak gedroogde mango bevat 250 gram, dus je kunt tot wel 25 dagen met een zak doen, afhankelijk van hoeveel je er dagelijks eet. Koel en droog bewaren in een goed afgesloten verpakking of voorraadbus.
 

Weetjes

  • 100% biologisch gecertificeerde mango, met de hand geplukt
  • Bevat uitsluitend natuurlijke suikers en smaakt lekker zoet
  • In het Hindoeïsme heeft de mango een sterke symbolische betekenis en wordt vaak vastgehouden door de god Ganesha als teken van perfectie
  • Er is maar liefst 12-15 kg verse mango nodig voor 1 kg gedroogde mango
  • De mango is puur en het bevat dus geen smaak- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere toevoegingen
  • Een klein handje gedroogde mango is te vergelijken met één portie fruit.
  • Een lekker tussendoortje voor elk moment van de dag
  • Ook heel lekker gevonden door kinderen
Een verantwoorde biologisch gecertificeerd tussendoortje gemaakt van pure stukjes mango. Een lekker en gezonde snack, zeer geschikt voor kinderen! 

terug