Pitabroodjes met 100% Lemairemeel

Wat is er zo bijzonder aan lemairemeel?

Tarwe wordt gemalen op een molensteen tot volkorenmeel, hierna wordt het gezeefd (gebuild). Hierdoor krijg je aan de ene kant bloem en aan de andere kant zemelen en kiemen. Deze zemelen en kiemen worden vervolgens weer fijngemalen op de molensteen en gemengd met het bloem.
Hierdoor ontstaat het zogeheten zeer fijne lemairemeel. Dit meel is lichter van kleur, lichter verteerbaar en heeft een minder overheersende volkorensmaak. 
Dit meel zorgt voor een lekker luchtig, krokant, vezelrijk en smaakvol pitabroodje waarmee de vulling uitstekend tot zijn recht komt.

Probeer eens... 
Pita met sla, fetakaas, zongedroogde tomaten, pijnboompitten en yoghurt(dressing).
Pita met sla, tonijn, verse tomaat, verse komkommer en yoghurt(dressing).
 

MMMM... Eet smakelijk!


Zelf een lekker idee voor een gevuld pitabroodje? Stuur dan snel het recept met foto door naar marketing@terrasana.nl en misschien staat deze binnenkort hier op de site!  

  

terug