LOGONA viert feest! Vier je mee?
Logona, jubileum, 35 jaar, natuurlijke, verzorging,

 

LOGONA viert dit jaar haar 35ste verjaardag en biedt dit jaar diverse limited edition producten en allerlei leuke ‘35-jaar’acties in de winkels en via Facebook in het kader van dit jubileum. Tijd voor een feestje. Het natuurcosmeticamerk van het gerenomeerde Duitse natuurcosmeticaconcern Logocos staat voor innovatie, eerlijkheid en hoge kwaliteit. LOGONA heeft lekkere en eerlijke producten voor de hele familie. De producten voldoen aan de criteria van het BDIH & NaTrue. Bovendien zijn nagenoeg alle producten glutenvrij en geschikt voor veganisten.
 

Hoe het begon?

 

Met ondernemers gedreven door een enorme passie: het Duitse bedrijf werd in 1978 opgericht onder de naam Lorien Goods en handelt sinds 1985 onder de naam LOGONA. Aanvankelijk importeerde het een selectie aan natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten, die al snel werden vervangen door zelfontwikkelde recepturen en producten. Voor alle recepturen golden van begin af aan zeer strikte kwaliteitscriteria. Het concept van natuurlijke en ecologisch verantwoorde lichaamsverzorgingsproducten sloeg enorm aan en het assortiment werd steeds verder uitgebreid. Het volledige assortiment van LOGONA omvat tegenwoordig meer dan 200 producten voor de dagelijkse verzorging, het gezond houden en mooier maken van het lichaam. In Nederland is LOGONA Natuurcosmetica nu circa 10 jaar, via TerraSana, verkrijgbaar.
 
 

Waaruit het assortiment van LOGONA bestaat?

LOGONA heeft lekkere en eerlijke producten voor de hele familie in een aantal kenmerkende lijnen:
 
  • LOGONA Gezichtsverzorging biedt verzorgende en reinigende producten aan, die speciaal zijn afgestemd op de verschillende huidtypes. Zo is BioRozen speciaal voor de droge huid, Age Protection speciaal voor de rijpere huid en PUR voor de gevoelige of allergische huid. 
 
  • Lavaerde is een heerlijke minerale reiniging met natuurlijke kleisoorten uit Marokko.
 
  • Mannenverzorging: de mannenhuid is anders dan de vrouwenhuid en vraagt dus een andere verzorging. LOGONA mann geeft de mannenhuid een intensieve vochtigheidsboost, gecombineerd met vitaliserende en beschermende bestanddelen zoals biologische ginkgo-extracten en biologische cafeïne. Voor een frisse en vitale look, in combinatie met de kruidige mannengeur van kostbare houtsoorten. Niet onbelangrijk om te vermelden dat LOGONA mann in 2012 door het Öko-Test-Panel als 'zeer goed' beoordeeld werd.
 
  • De Kinderverzorginglijn is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van de tere baby- en kinderhuid. Geen enkele huid heeft zoveel bescherming nodig als die van een baby en kind. De milde plantaardige oliën en extracten, die eeuwen geleden al zijn uitgevonden door de natuurgeneeskunde, zorgen voor een natuurlijke verzorging van de baby- en kinderhuid.
 
  • Haarverzorging: iedereen heeft een andere haarstructuur. Fijn, futloos, vet of normaal haar, gespleten haarpunten, of een droge hoofdhuid het kan allemaal. De haarverzorgingsproducten sluiten zich aan bij elk haartype en hoofdhuid. Speciaal voor het 35-jarig jubileum zijn er drie verschillende reisverpakkingen in retrodesign ontwikkeld van de shampoos volume, antiroos en brandnetel.

Maar het merk is met name sterk in natuurlijke haarverf. Al sinds 1985 stelt LOGONA de eerste planaardige haarverf zonder synthetische ingrediënten samen. In plaats van verven op chemische wijze, dat in feite een aanval is op de haarstructuur, legt de plantaardige haarverf van LOGONA een kleurlaagje om het haar,  een gezond alternatief voor het kleuren. Tevens heeft LOGONA, na tien jaar van onderzoek en ontwikkelingen, in 2005 het innovatieve product Color Créme op de markt gebracht. Het was wereldwijd het eerste product op de markt in zijn soort. Deze plantaardige haarkleur is direct gebruiksklaar, wat dus heel gemakkelijk is. Het kleurt het haar op natuurlijke wijze en bevat vanzelfsprekend geen synthetische ingrediënten. 


Mee vieren?

In De Betere Wereld mei / juni staat een leuke mail & win actie! De Betere Wereld mag een aantal heerlijke natuurlijke LOGONA haarverzorgingspakketjes weggeven aan haar lezers. Wil je hiervoor in aanmerking komen, e-mail dan je gegevens naar: LOGONA@debeterewereld.nl

Like onze Facebookpagina of volg onze twitterpagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, tips en win acties! 

Tevens zijn er in dit jubilieumjaar een aantal Trail Size sets verkrijgbaar, van de LOGONA mann maar ook van de Shampoos! 

terug