Bodenschätze: nieuwe kruidenlijn

NIEUW: Bodenschätze een prachtig merk van het bedrijf Sonnentor

Het bedrijf Sonnentor kent u vast wel of u heeft ervan gehoord. Een geweldig mooi Oostenrijks bedrijf van Johannes Gutmann. Een gepassioneerd en enthousiast man die geweldige producten maakt. Van dit prachtige bedrijf presenteren we nu met trots het merk Bodenschätze: een schitterende kruidenlijn: met recht Bodemschatten!
Pure kruiden met de grootste aandacht, zorg en liefde geteeld, geoogst en verwerkt tot de mooiste kruidenproducten. “

 

Sonnentor wordt Bodenschätze

Al vele jaren voert TerraSana, als exclusief importeur, een breed assortiment van Sonnentor: het prachtige Oostenrijkse kruidenbedrijf van Johannes Gutmann. Onder het merk Sonnentor brengen zij ca 500 fantastische kwaliteitsproducten op de markt, waar wij maar liefst 50% van voerden. Dat bleekt echt te veel en bovendien werden de verpakkingen steeds speelser. Te speels voor de Nederlandse markt, eerlijk gezegd. Tijd voor vernieuwing dus!
Voortaan gaan we de mooiste Sonnentor producten brengen onder het merk Bodenschätze: een exclusief merk van Sonnentor. Dezelfde fantastische kwaliteit, alleen veel herkenbaarder en veel mooier verpakt. Ook een duidelijker en compacter assortiment: 79 producten.
Deze Bodenschätze-lijn laat prachtig de kwaliteit van Sonnentor zien: zorgzaamheid, aandacht en liefde voor het product. Echte bodemschatten!”

Bodenschätze assortiment

Het Bodenschätze assortiment bestaat uit: kruidentheeën en -melanges, kookkruiden en specerijen in handzame doosjes met venster, kiemzaden en diverse heerlijke unieke speltproducten als wafels, crackers, spelthavermout en een spelt oploskoffie.

Advies Verkoopprijs € 1,99 – € 5,45, verkrijgbaar exclusief in de natuurvoedingswinkel.
Klik hier om het gehele assortiment Bodenschätze te bekijken.

Waarom Bodenschätze?

  • 100% biologisch.
  • Traditionele en handmatige oogst en verwerking van de kruiden met kwaliteit als het ultieme doel.
  • Geen geïndustrialiseerde productie.
  • Fair prijsbeleid en zeer nauwe samenwerking met vooral lokale boeren.
  • Een duurzame bedrijfsfilosofie.
  • Pure liefde, passie en zorgzaamheid voor het vak. En dat proef je!
Lees hier de korte geschiedenis van het bedrijf Sonnentor.

terug